2777
2789
تو کانال های تل پکیج کامل حرف اخر به دردنخور هست هزینه نکن یه قسمت دانلود کنی می بینی بی فایدس

من از همون کلیپا استفاده کردم نتیجه هم دیدم

خواهرم و چند تا از اطرافیانم هم همینطور چرا انقد اصرار داری

تجربه شخصی چی میگه پس؟! 

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین
عزیزم تو یه شهر که نیستیم گفتم ک پشت کنکورم مدرسه نمیرم که

نه میخواستم ببینم سمپادی هستی یا نه

منظورم پارسال بود

اوکی اگه مشکلی برات پیش میاد احتیاج نیست بگی

گروه سبز....قد ۱۶۳  وزن اولیه۶۲.۱۰۰ وزن شرو۵ چالش ۶۰...وزن هدف ۵۵ .....کاهش اول۵۹.۳۰۰....کاهش دوم:۵۹.....کاهش سوم:۵۷.۴۰۰🤞🤞🤞🤞

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه میخواستم ببینم سمپادی هستی یا نه منظورم پارسال بود اوکی اگه مشکلی برات پیش میاد احتیاج نیست بگی

بخاطر دوستم نرفتم بعدم پشیمون شدم اما الان مهم نیست برام 

فقط نتیجه کنکور مهمه

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین

برنامه ی قلمچی خوبه...فیلمای حرف اخرم خوبه مندارم 

ببین آلا ی نرم افزار هست از تو گوگل پلی دانلود کن عالیهههههه مخصوصا زیستش با مدرس جلال موقاری عالیهههههه واقعا رایگانم هستش اگه تو نت هم بزنی آلا میاره برات من از فیلماش خیلی استفاده میکنم مخصوصا زیست