2777
2789

سلام مرسی که اومدین بچه ها من دکتر گفته شقاق هست خودم چون  اذیتم رفتم شیاف گرفتم میزارم  به شدت سمت چپ لگنو  کمرمو خنک داره میکنه از دیشب تا حالا که اولیشوگذاشتم  حالا میخوام ببینم شیاف خوبش میکنه؟  ۷ تا بیشتر نیست شیافا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پماد ام جی بگیر سریع خوب میشی

حالا بزار شیافا تموم شه لامصب اسفنکترم نشت مدفوع  میده  بهش کهوفشار میاد   میگن از شفاقه دکترم  میگه روده تحریک پذیره داروهارو خوردم انگار نه انگار حالا گفتم بزار شیافم بزارم 

[QUOTE=161648358]نه شقاق مثل پارگی کوچیکه و هموروئید بیرون زدگی عروق از محل خودشه که باعث میشه عروق زیر پوست ورم کنه ...[/QUOTخب الان بهم  پماد داده پماد بزنم  برای فیشر 

که دکتر دادشیاف بواسیرم بزارم چی میشه

حالا بزار شیافا تموم شه لامصب اسفنکترم نشت مدفوع  میده  بهش کهوفشار میاد   میگن ...

این پماد بلافاصله بعد استفاده درد و خونریزی رو قطع میکنه هم زمان با شیاف هم میشه استفادش کرد حتی ب نظرم شیافه بی اثره

[QUOTE=161648358]نه شقاق مثل پارگی کوچیکه و هموروئید بیرون زدگی عروق از محل خودشه که باعث میشه عروق ...

اون پماد اگه برای شقاقه خوبه زدنش،اما شیاف هموروئید رو نمیدونم برای شما جواب میده یا نه ،از همون دکتر داروساز داروخانه حداقل می پرسیدی و باهاش مشورت میکردی گلم 

این پماد بلافاصله بعد استفاده درد و خونریزی رو قطع میکنه هم زمان با شیاف هم میشه استفادش کرد حتی ب ن ...

من خونریزی ندارم من بعد از مدفوع یکی درمیون نشت مدفوع دارم  نه خون داروی روده میخورم که خوب نشدم شروع کردم  پماد میزنم   دوروزه ولی خب با این حال گفتم شیافم بزارم

گفت یکین پرسیدم حتی گفت رکتول ببر  میخوای

خب اگه گفت برای شقاق هم جواب میده استفاده کن شاید جواب داد،ولی هرجوری هست درمانش کن و گرنه بعدا خیلی شقاق اذیتت میکنه،یکی از اقوام من سالهاست این مشکلو داره و اصلا حتی با لیزر هم خوب نشده و خیلی زجر می‌کشه 

خب اگه گفت برای شقاق هم جواب میده استفاده کن شاید جواب داد،ولی هرجوری هست درمانش کن و گرنه بعدا خیلی ...

منم زجر میده دیگه الان دختر جوونی که یکی در میون نشت مدفوع داره دوسری رفتم دکتر داخلی میگه روده تحریک پذیر داری  سونو خم نمیخواد  و فشارسنجی  (اینا  رو دوتا جراح عمومی نوشتن ) حالا من هرچی لاکتول میخورم ۷ خوردم از ۲۰ تا هیچ اثری روی نشت نکرد نه کمش کرد نه زیادش کرد   ولی پمادو سه روزه شروع کردم اونم فقط دردو میندازع واسه  اون مشکل کاری نکرده فعلا البته دوروزه یا سه روز فکر کنم خلاصه  گفتم شیاف بزارم بره داخل شاید یک کاری کرد  دوستم میگه عین من بوده بارکتول خوب شده