2777
2789
عنوان

بودن یا نبودن... مسئله نی نی سایت است!

| مشاهده متن کامل بحث + 25939 بازدید | 332 پست
خداییش اخه شما اقایون تو نی نی سایت دقت کنید نی نی سایت دنبال چه اطلاعاتی هستین هههههههههه من که اصلا دوست ندارم شوهرم بیاد تو این سایت و مطالب و بخونه اخه زنی گفتن مردی گفتن شرمی و هیایی گفتن هههههههه
خدایا بخاطر مهربونترین همسر دنیا ازت ممنونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی شرم و حیا اینه که هر حرفی زده نشه نه اینکه یکی که نمیشناسیم بیاد و بخونه

من خودم به همسرم میگم بیا بخون خیلی چیزا رو البته نه مسائل خانوما ولی متاسفانه وقت نداره
از اینکه به طرز اعجاب انگیزی فقط در رویاهایم سرزنده‌ام احساس غم میکنم
سلام

جانا سخن از زبان ما می گویی

البته بعد از سه سال موقتاً می رم تا نشون بدم آب از آب تکون نمی خوره

مدیریت هر سه تا کلوپم (ختم سوره واقعه و برای نفر قبلیت دعا کن و کلوپ فرهنگی ارتباط با خدا) را هم واگذار کردم به خود خانم ها ببینم چه تغییری ایجاد می شه

از همه التماس دعا

حلالم کنید
مساله خوندن مسائل خصوصیه خانوما که تو سایتا دیگه هم پیدا میشه نیست مساله اینه که تو یه گپ زنونه یه آقا بیاد نظر بده
بیتا جان به نظرم اینجا اگه کسی نظر مخالف حضور آقایون بده از طرف عده ای ثابت به خیلی چیزا متهم میشه پس بهتره اینجا رو ترک کنیم چون تحمل شنیدن حرف مخالف براشون سخته
اگر یه خرده بیشتر مراعات کنیم >>>اون موقع حتی تو اون مسایلی که منظور بیتا جونه هم اقایون میتونن نظر بدن

بالاخره ما که همدیگه را نمیشناسیم

من یه وقتایی دوست دارم نظر یه مرد را بدونم

با در نظر گرفتن جمله اولم
هیچ ایرادی نداره اقایون هم در بحثهایی که می تونن مثمر ثمر باشن شرکت کنن بعد هم این که تو رو خدا نی نی سایت رو هم مثل صف نونوایی مجزا نکنین دیگه اخه اینجا که حضورمون فیزکی نیست که مشکل ساز بشه
2810