2777
2789
عنوان

تروخدااااااا جان عشقتون کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 75 پست

خواهر من با همین قد و وزن رفته بود دکتر تغذیه گفته بود باید بشی۵۰کیلو

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😐😐😐😐 کالری شمار نصب کن ، اون بهت کمک میکنه

کاری شمار واسه تپلی هم داریم؟ اسمش‌چیه

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
 عشقم 18سالشه

عزیزم میتونم احساست رو درک کنم ولی یه چیزی بزار بگم ما همه ی این روزارو گدروندیم .خودتو زیاد ادییت نکن

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
خاهشا انقد این کلمه عشق و رو هر چیزی نزارین گند زدین به هر چی عشق تو ۱۵ سالت چی میفهمی بخاطر یه پسر ...

خواهر من پسرعممه یک دو ماباهم دوس نیسیم سه ما از بچگی شیرینی خورده همیم چهار سع سال دیه میخوایم ازدواج کنیم پنج اونم بخاطر من رف سیس پک دراورد

کاری شمار واسه تپلی هم داریم؟ اسمش‌چیه

من برنامه کالری شمار دارم ، قد و وزن و اندازه دور مچ و سنم رو زدم ، وزن هدفمو هم مشخص کردم

کالری شماره طبق این مشخصات میگه ک روزانه چند کیلو کالری بدنت باید دریافت کنه تا بتونی به وزن دلخواهت برسی

هم میشه باهاش چاق شد هم میشه باهاش لاغر شد

بزن رو این👈حذف‍  / مرسی😍حالا برا تاپیکم گزارش بزن،امشب رفتنی ام از نی نی سایت:)
من برنامه کالری شمار دارم ، قد و وزن و اندازه دور مچ و سنم رو زدم ، وزن هدفمو هم مشخص کردم کالری شم ...

اسمش چیه

من برنامه کالری شمار دارم ، قد و وزن و اندازه دور مچ و سنم رو زدم ، وزن هدفمو هم مشخص کردم کالری شم ...

پولیه؟ یا رایگان

2810