2777
2789
عزیزم اون شپش نبوده منم از نزدیک دیدم شپش بی باله و فقط توانایی خزیدن داره

ای وااااای میگم شپش بود تخم داشت تخماشم چنان چسبیده بود به نو که نگو، شپش معلومه دیکه چیه کیه که شپشو نشناسه،

مذهبی کله پنیری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین شپش از سر تغذیه میکنه میچسبه به پوست سر و به هیچ عنوان خود شپش از سر خارج نمیشه اگه شپش میپرید ...

خخخخخ مگه نشنیدی شپش به لباسم‌میره شپشو من گرفتم انداختم تو شیشه دورروز زنده بود و تخم گذاشت تو شیشه بعد کشتمش

مذهبی کله پنیری
به جز شپش کلی انگل دیگه هست مگه فقط شپشه تو دنیا :///

مرغ تو یه پا داره، هر‌چی‌تو میگی دوست عزیز تا صبح من بگم شپش بود تو که مجاب نمیشب پس باشه هر‌چی‌تو میگی🤣

مذهبی کله پنیری

شپش پا داره ومیتونخ بپره مثل کانگورو ولی خیلی خیلی خیلی کم

اگ نزدیکش نشسته باشی

درکل سرایتش بالاس 

اه یادم ۱۵ سالم بود گرفتم چقدر اذیت شدم چقدرررر

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
ای وااااای میگم شپش بود تخم داشت تخماشم چنان چسبیده بود به نو که نگو، شپش معلومه دیکه چیه کیه که شپش ...

اره وقتی تخم میذاره بزاغ دهنشو میزنه بهش بچبیه به مو اتو مو باکیفیت  بالا میتونی راحت بزنی  رشک هارو ازبین ببری 

اره وقتی تخم میذاره بزاغ دهنشو میزنه بهش بچبیه به مو اتو مو باکیفیت  بالا میتونی راحت بزنی  ...

فقط کشیدن درمونشه اگه یه دونه اش جایی مونده باشه باز زیاد میشه

مذهبی کله پنیری

عزیزم چند ماه پیش از فامیلامون گرفتم که نزدیکه 5درگیر بود تمیز میکردم دوباره پیدا میشه آخرم یه هفته میشه موهام اول دکلره کردم بعد رنگ فعلا مردن سرم چیزی نیست تا چند روز دیگه میخام دوباره رنگ بزنم