2777
2789
ولی سرچ کردم دقیقا همون عکس شپش بود 

اولا که از عکس نمیشه تشخیص داد دوما حتی شپشم اونواع اقسام داره سفید قهوه ای سیاه چجوری انقدر راحت تشخیص دادی تو حتی اگه اون حشره هایی که هستن تو برنج اونارم نگاه کنی فرق خاصی با شپس ندارن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهترین راه اینه ک مهمونیتو کنسل کنب ک طرف نیاد خونت!

علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید 

خداذلیل کنه خالموکسافت دختراش دارن عین خیالشم نیست تازه یدونه هم پس انداخته مادرم مجبوره بره بهش سربزنه همش میریم برگشتنی توسردخترم هست هرسری بلیدکلی سرشوبشورم 

لطفابراشفای مادرم دعاکنید
خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی باید پیگیرش باشی وگرنه تا ۲سالم درگیر میشی

چیکار کنم موهامونا با دخترام باماشین زدیم وقطره که تبلیغ میکنه رو گرفتیم زدیم

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍