دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
صرفا ازدواج کردن مهم. نیست... بعضی ازدواج کردنا نکردنش بهتره...باید با کسی ازدواج کنی که از هر نظر ارتقات بده و حس خوشبختی کنی... خیلیا هستن دوران مجردیشون روان آرومتری داشتن تا متاهلی..
دوست ندارم دوستام همه کات کردن از دوست شدن چیزی در نمیاد
چرا درنمیاد من دوست شدم دارم ازدواج میکنم تو سوئیس زندگی میکنه با هرکسی ک شرایطش دوس داری میتونی اشناشی از اولم بگین هدف ازدواج زیادم طولش ندین دوستی فوقش ۳ و چهارماه خیلیا حتی کسایی هم تو این سایت هستن با دوستی ازدواج کردن ولی خب نمیدونم هرجوری خودت صلاح میدونی ولی سنتی نسبت به قدیما کم شده الانم کرونا اگ کرونا نبود میگفتم برو باشگاه و روضه ها و مهمونی و... ولی حیف الانا نمیشه
خب دختر خوب من ۲۶ سالمه در به در دنبال جداییم پس بهت میگم کاش من جای تو بودم بهت میگم لذت ببرواقعا هم ببر
روزگاری شهر ما ویران نبود/دین فروشی اینقدر ارزان نبود/صحبت از موسیقی عرفان بود/هیچ صوتی بهتر از قرآن نبود/دختران را بی حجابی ننگ بود/رنگ چادر بهتر از هر رنگ بود/دختر با حجب و حیا ، قرتی نبود/خانه فرهنگ ، کنسرتی نبود/مرجعیت مظهر تکریم بود/حکم او عالمی را تسلیم بود/یک سخن بود و هزاران مشتری/آن هم از لوث قرائت ها بری/وای که در سالهای سیاهه دوهزار/کار فرهنگی شده پخش نوار/ذهن صاف نوجوانان محل/پر شده از فیلم های مبتذل/پشت پا بر دین زدن آزادگیست/حرف حق گفتن عقب افتادگیست/آخر ای پرده نشین فاطمه/تو برس بر داد دین فاطمه/بی تو منکر ها همه معروف شد/کینه توزی با ولی مکشوف شد/در به روی رشوه گیران باز شد / دشمنی با نائبش آغاز شد/بی تو دلهامان به جان آمد بیا/کاردها بر استخوان آمد بیا...