2777
2789
عنوان

ازصبح تاالان چکار کردید😁

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درس درس درس

امسال کنکور دادی؟ 

من هنوز تو دوراهیم ک بخونم یا نه😐

واسه چیزی که برات مهمه تلاش کن. حتی اگه اون تلاش احمقانه باشه. که اگه این کارو نکنی تو میمونی و یه حسرت بزرگ و چیزی که احتمالا دیگه راهی واسه برگشتن بهش وجود نداره.

من ۶ بیدار شدم تا ۸ تو رختخواب غلت خوردم 😁😁بعدش صبحانه ۹با همسرم رفتم فروشگاه خرید این ماه انجام بدم

واقعا مغزم سوت میکشه خدا به داد اونای برسع ندارن باور کن از ماه پیش کمتر خریدم ولی دوبرابر پول دادیم 

هنوز کف اشپزخونه س مرتب نکردم 

به همسرم گفتم نهار سفازش بده یا املت بخوریم 

من دارم با فشار خون بارداری و سردرد‌های وحشتناک سروکله میزنم😔

از نصفه شب سردرد دارم تا همین الان.....

ولی صبح پاشدم ظرف‌های دیشب رو شستم

دیروز آشپزخونه رو تمیز کردم 

همسرم رفته نون‌باگت و گوجه و سس بخره

از دیروز نخود خیس کردم،فلافل درست کنم

نماز بخونیم نهار بخوریم،آقازاده رو ببینیم

بعدشم همسرم کلِ خونه رو جارو بزنه

عصر هم شاید بریم یه جای خلوت یه کم پیاده‌روی کنیم

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹