2777
2789
عنوان

ازصبح تاالان چکار کردید😁

225 بازدید | 45 پست

من زور بلند شدم کمی با گوشی و نی نی سایت ور رفتم بعد دخترم بیدارشد بهش فرنی دادم و رفتم سراغ کارام کیک درست کردم  ناهار پختم برای خودمون دمی گوجه برای دخترم برنج و مرغ برای شوهرمم جیگر گزاشتم کنار بیاد کباب کنه با بلال 😋😋سالادم درست کردم خونه رو جارو کشیدم و مرتب کردم البته مرتبه چون همیشه تمیزش میکنم منو دخترم رفتیم حموم الانم دارم سیب زمینی سرخ میکنم 

و لباسامم تو ماشین داره شسته میشه الانم دارم اهنگ گوش میدم و یکممم بادخترم رقصیدیم 🤭😆😆😆

میخوام بعدش برم یه کم ارایش ملیحی کنم و چای امم اماده شوهرمم ساعت ۱۲ونیم میاد 😍

شما چکارا کردید خانم خوشگلا 

تنبل خانمهایی ک تورخت خوابید پاشید ازمن یاد بگیرید 😁😁مدیونید فک کنید اولین باره اینقد زرنگ شدم اخه شوهرم میخواد بره مامورت تا جن روز نیست 😔دیگه گفتم این جن روز حسابی بهش خوش بگذره خخخ

توروخداواسه شفای دخترم دعاکنید❤❤

درس درس درس

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به به چه خانوم فعالی من که کیف کردم ماشاالله همیشه و خوشبخت باشید 😎😍💖

واسه چیزی که برات مهمه تلاش کن. حتی اگه اون تلاش احمقانه باشه. که اگه این کارو نکنی تو میمونی و یه حسرت بزرگ و چیزی که احتمالا دیگه راهی واسه برگشتن بهش وجود نداره.

دیشب پسرم تا۲نذاشت بخوابم

صب ساعت ۷شوهرم میگه خانوم نون تازه خریدم پاشو

منم از لجش صبحانه شو حاضر کردم خودم اومدم بخوابم که اون پسرم وایساد گریه 

بعدم پسرام یه کم جنگیدن باهم

و من اعصابم خورد تر شد

بعدم زنگ زدم باباش اومد اولی رو برد

دومی هم خوابیده

یخچالمو تمیز کردم

برنجمو گداشتم

خورشت هم از دیشب دارم

جارو هم زدم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری