2777
2789
دارم دیوونه میشم دوقلوی سیزده ماهه دارم که پسرم از سه ماهگی دیگه شیشه نگرفت و مجبور شدم کامل از خودم بدم و دخترم رو بیشتر شیرخشک و یکی دوبار تو روز از خودم اونم شیشه رو دوست نداشت حالا دو روز که دخترم دیگه شیشه نمیگیره و همش شیر خودمو میخواد نمیدونم چکار کنم خسته شدم تمام دیشب درحال شیر دادن بودم من شنیدم بچه هایی که کمکی میخورن سینه رو بعد مدتی ول میکنن؛شانس منه؛شاغل هم هستم بخدا نوک سینه هام درد می کنه اگه کسی راه حلی داره کمک کنه اعصابم خیلی خرابه حداقل ده ماه دیگه مونده؛میام سرمیزنم راه حل داشتید برام بذارید
هههههههههههه!
خدا صبر بده بهت! فرق نذار دیگه!!!!!!!!هههههه!!!!1
((مزاحمان جنسی ماسک زشتی برچهره ندارند. آنها زرهی از اعتماد بر تن دارند)). به کودکان اموزش درست بدهیم.http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=639547&PageNumber=2

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من شنیدم بعد از 6 ماهگی پادتن های شیر مادر دیگه تاثیر ندارن دکتر دوستم هم بهش گفته بود بعد 6 ماه دیگه شیر نده تو هم سعی کن با غذا اونها رو سیر کنی ممکنه پوکی استخوان هم بگیری 2 تا بچه خیلی سخته
سلام

من یه دونه دارم کم آوردم. ایشالله خدا کمکت کنه و این دوران رو به خوبی بگذرونی..

نی نی من چهارماهش هست

عزیزم اگر نوک سینه ات میسوزه یا داره زخم میشه موستلا یه محصولی داره برای نوک سینه که عالیه

یاد باد آنکه رخت شمع طرب می افروخت
بابا از شیر بگیرشون چند ساله دیگه ازت هیچ چی نمیمونه عزیزم مهر مادریت گل نکنه خودت نابود میشی بهشون غذا بیشتر بده 1 سالشونه نا سلامتی
دانی که چیست دولت دیدار یار دیدن در کوی او گدایی بر خسروی گزیدن
2810