2777
2789

پسرا از همه دخترا خوششون میاد

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه طرف مذهبیه نمیدونم چیکارکنم

مذهبیارو نمیدونم شاید با حجاب و سرسنگین 

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

پسرای اویزون از همه دخترا خوششون میاد

ولی پسرای ادم حسابی از دختر قوی و دارای عزت نفس خوششون میاد

حالا هرکسی قدرت و عزت نفسو یه جور تعریف میکنه که این امر تفاوت ادم هارو توجیه میکنه

پسرای اویزون از همه دخترا خوششون میاد ولی پسرای ادم حسابی از دختر قوی و دارای عزت نفس خوششون میاد ...

نه این اویزون نیست اصلا همه دختر رو آدم حساب نمیکنه ..یکی از رشته های تاپ هم میخونه ولی کتابای زمان کنکور شو دوباره آورده میخونه میگه میخوام تجدید خاطره بشه کلا خرخونه...مذهبی هم هست سیده 

لطفا برای موفقیتم یه صلوات مهمونم کنید 
نه این اویزون نیست اصلا همه دختر رو آدم حساب نمیکنه ..یکی از رشته های تاپ هم میخونه ولی کتابای زمان ...

خودت چجوری هستی؟

تا یه مدتی اکثر تاپیکام در مورد سوالات پیش پا افتاده آشپزیه، پیشاپیش ممنون از کسایی که صبورانه منو راهنمایی میکنن 
هم درس خونه شدید هم مذهبی

کاربر مرد

معمولا از دختران زیبا (این برا غیر مذهبی هم هست)،سنگین و با متانت و  سر براه نه با آرایش غلیظ و...

البته تو ازدواج به دل بستگی داره یکی میبینی دوستدار یه دختر معمولی میشه که خواهرش بهش معرفی کرده و گفته دختر خوب و سر براهیه،هر چند تا حالا ندیده بودش.

خودت چجوری هستی؟

منم مث خودش سرم تو کتاباس اتفاقا از همین طریق آشنا شدم ..

نماز و روزه و همه واجباتمم انجام میدم ..ولی چادر و....نمیتونم ..ولی همیشه لباس شیک و گرون و عطر و ارایشمم خیلی ساده و دخترونه. ..خودشم البته زیاد مذهبی خشک نیست کلاسای زبان موسیقی ورزش همچی میره 

نه این اویزون نیست اصلا همه دختر رو آدم حساب نمیکنه ..یکی از رشته های تاپ هم میخونه ولی کتابای زمان ...

خب تو هم باید ادم حسابش نکنی

ببینه یکی سفت تر از خودش هم هست

بعد پیامش هم خیلی صحبت نکن کوتاه و مفید

رسمی هم حرف بزن انگار تمایل ندارم باهات صمیمی بشم

کاربر مرد معمولا از دختران زیبا (این برا غیر مذهبی هم هست)،سنگین و با متانت و  سر براه ن ...

نه میدونید این از اون مذهبیا دیگه نیست که خواهرش تصمیم بگیره ..خودش همه رو زیر نظر داره موقع سلام و احوالپرسی ..

ولی درکل میگم چه کاری خیلی چندش آوره و مزخرف از سمت یه دختر؟؟؟

خب تو هم باید ادم حسابش نکنی ببینه یکی سفت تر از خودش هم هست بعد پیامش هم خیلی صحبت نکن کوتاه و مف ...

فک میکنم مشکل من هم همیشه با همه زود صمیمی میشم..