2777
2789
عنوان

مسابقه عکس مهرماه

| مشاهده متن کامل بحث + 21560 بازدید | 896 پست
سلام و خسته نباشید خانم تهرانی به نظر من تبلیغ در امضا هم مشکل ساز هست به سه دلیل اول اینکه دوباره مامان های همیشه در صحنه و فعال پشت هم تاپیک های مکرر میزنن با موضوعات بی مورد تا افراد آنلاین وارد تاپیکشون بشن و امضاشونو ببینن دوم اینکه میتونن بدون زدن تاپیک فقط وارد تاپیک های دیگران بشن و نظر افراد داخل تاپیک رو به صورت های مختلف به امضاشون جلب کنن سومین و مهمترینش اینه که مامان هایی که کارمند هستن و وقت آزاد چندانی ندارن که در نی نی سایت باشن حتی اگر در امضاشونم تبلیغ کنند باز هم بیفایده اس چون زمانی برای بودن در سایت و نظر دادن در تاپیک ها رو ندارن در هر صورت شما خودتون حتما بهترین تصمیم رو میگیرید موفق باشید
سلام خانم تهرانی من الان که دهم مهر ماه شده عکس پسرمو ارسال کردم ولی تو اطلاعاتش مینویسه چهارشنبه 9 مهر ساعت 1.41 مگه الان ده مهر نیست ؟؟؟
[smiley]s/sm_41.gif[/smiley][smiley]s/sm_41.gif[/smiley][smiley]s/sm_41.gif[/smiley]

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانم تهرانی بفرمایین نظر دوستمون لیلی جان رو تحویل بگیرین........ همیشه یه عده شاکی پیدا میشه هر کاری که بکنین بازم یه چیزی دارن بگن. من که خیلی تبلیغ نکردم کلن اگه 4-5 تا تاپیک زده باشم به هیچ کس هم نگفتم بیا لایک کن ولی سعی میکنم منصفانه نگاه کنم. همه دارن همه جا تبلیغ میکنن مشکلی نیست کار به نی نی ها که رسید دیگه امضا رو هم جایز نمیدونین واسه تبلیغ من نمیدونم این دوستان چه مشکلی با نی نی ها دارن؟ آقا نخون امضارو نخون والا غیرتن نخون. برحسب اتفاق چشمت افتاد عقل داری که تشخیص بدی لینک عکس نی نیه جون مادرت باز نکن تو رو به هرکی میپرستی باز نکن لایک نکن آقا جان نکن........ دیوانه میکنین شماها آدمو.
آهسته تر جودی جان چقدر عصبی شدین شما فکر نمیکنم نظر من به این اندازه غیر منطقی باشه اگر قرار بر عدالت هست همه باید شرایط یکسان داشته باشند در هر صورت امیدوارم نی نی ناز شما توی زندگیش همیشه اول و موفق باشه من با هیچکس خصومتی ندارم کمی منطقی تر و آروم تر باشیم
سلام خانم تهرانی لطفا عکس ها از تاریخ دهم پیش خودتون محفوظ بمونه و در یک روز خاص به مهلت مثلا 5روز عکس ها رو نشون بدید برای لایک. @@@@@ 1- چون دقیقا هرکاربر زودتر عکس میذاره بیشتر لایک میگیره 2- این موضوع واقعا خلاقیت لازم داره ولی اگر عکس لو بره ،‌سریع بچه ها مدل و کپی میکنند و عکسه تکراری میفرستن و کاربری که میخواد رأی بده معیارش میشه زیبایی و بچه ای که زیباتره لایک بیشتری میگیره خانم تهرانی منتظر نظر و پاسخ شما هستم. من خودم تابحال تو هیچ مسابقه ای شرکت نکردم. چون همیشه با این دو مورد مشکل داشتم. پیشنهاد من اینه : تا هر چند روز صلاح میدونید مهلت بذارید برای ارسال عکس به شما. بعد از اتمام مهلت. شما عکسها رو ( همزمان)برای بازدید عموم تو بخش عکس بذارید تا لایک گیری شروع بشه از اون زمان به بعد یک هفته هم مهلت لایک کردن باشه. اینطوری کاملا عادلانه و منطقی است هیچ مدلی لو نمیره و هیچ کس بواسطه زودتر عکس فرستادن لایک نمیگیره @@@@ بسیار ممنونم از این همه وقتی که برای ما اعضای نینی سایت میگذارید دعاگویتان هستیم
♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــداونـدا مـــرا آن ده که آن بـــــــه ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥
رونیاجون
کدوم مسابقه گروه یک تا سه سال بوده و من گفتم دخترم رو لایک کنید و دخترمم برنده شده؟

یاسمین عزیزم http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2014042810405911900 [smiley]s/sm_29.gif[/smiley] وبلاگ یاسمین www.yekfereshteh.persianblog.ir
من تنها برای همین مسابقه تابستانه تاپیک زدم چون دیدم همه مادر ها همین کار رو میکنن وگرنه برای هیچ مسابقه ای من تاپیک نزدم که بیاید دخترم رو لایک کنید ، توی همین مسابقه هم عنوان تاپیکم همیشه با عذرخواهی بوده و گفتم اگر تمایل داشتین لایک کنید وگرنه توی هیچ مسابقه ای من تاپیک نزدم
ضمنا دخترم توی همین مسابقه تابستانه هم دهم شد

یاسمین عزیزم http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2014042810405911900 [smiley]s/sm_29.gif[/smiley] وبلاگ یاسمین www.yekfereshteh.persianblog.ir
آقای زاهد و خانم تهرانی
منم با نظر لیلی جون و مهدیه جون موافقم
اگر قراره تبلیغ نشه حتی در امضا هم نباید تبلیغ بشه ، همچنین برای برقراری عدالت بهترین کار اینه که عکسها همزمان با هم و در یکروز قابل نمایش باشه

لیلی جون اگه غیر منطقی نبود عصبانی نمیشدم این همه تبلیغ تو سایت میشه شما هیچی نمیگین حالا یه عده از مادرها تبلیغ کردن شما ایراد میگیرین اون هم واسه یه سرگرمی چقدر این مسیله رو جدی میگیرین. من خودم تا زمانیکه تبلیغ دوستان رو ندیده بودم نمیدونستم مسابقه ای وجود داره که بعد بخوام برم لایک کنم بالاخره کاربرها یه جوری باید بفهمن؟ خیلی مشتاقم بدونم شماها چه جوری فهمیدین مسابقه ای درکاره؟ یا باید خود سایت این کارو بکنه و تبلیغ کنه یا کاربرها به نظر من کاربرهایی که عکسهارو میبینن باید انصاف داشته باشن به خاطر تبلیغ رای ندن و فقط به دلیل زیبایی یا هر دلیلی که میپسندن رای بدن شماها اگه دنبال برقراری عدالتین فقط باید یه گروه کارشناس حرفه ای سایت استخدام کنه واسه انتخاب عکس برتر به نظر کاربرها هم کار نداشته باشه ولی از اونجا که سلیقه آدمها فرق میکنه اون وقت باز میاین میگین دوستاشونو انتخاب کردن تقلب شده و اینها..... بالاخره همیشه یه عده اشکالتراش پیدا میشه این یک مسابقه سرگرمیه واسه همین نظر کاربرها رو میخوان ما هم که کارشناس نیستیم خب طبیعیه که همچین مسایلی پیش بیاد خیلی هم دنبال عدالتش نباشین که تو مسابقات بزرگتر از این عدالت برقرار نمیشه از نظر هرکسی بچه اش زیباترینه از نطر من دخترم باید اول میشد ولی نشد حالا به هر دلیلی....عصبانی هم نشدم یقه کسی هم نگرفتم به کسی هم توهین نکردم. من عکس یاسمین رو دیدم و از ته دل بهش رای دادم چون هم خود نی نی قشنگ بود هم منظره هم ژستش حالا شماها اگه نپسندیدین نباید رای میدادین مگه هفت تیر پشت سرتون بود که لایک کردین؟ این تبلیغها از نظر من خاموشه و به کسی کار نداره من خودم هر سایتی باز میکنم 1000 تا تبلیغ واسم میاد حال کنم نگاه میکنم تبلیغها رو حال نکنم نگاهش هم نمیکنم. حتی همینجا تو مسابقه قبلی که خودم شرکت نکرده بودم حتی اگه کسی 100 بار میگفت لایک کنین تا نمیپسندیدم لایک نمیکردم شماها هم همینکارو بکنین چرا اینقدر جو میدین مشکل تو خود کابرهاست نه اونهایی که تبلیغ میکنن
من با نظر مهدیه موافقم قبلن هم همینو به خانم تهرانی گفته بودم که همه عکسها همزمان باید نمایش داده بشه و رای گیری تو یک یا چند روز کوتاه انجام بشه اما از قبل باید اطلاع رسانی کامل بشه که هرکی دوست داره رای بده تو روز مسابقه بیاد و عکسهارو ببینه
جودی جون الان امضات و باز کردم. من عاشق عکس دخترت بودم. خیلی فیگور باحالی بود لایکش کرده بودم و پیگیر برنده شدنش بودم
♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــداونـدا مـــرا آن ده که آن بـــــــه ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥
2810