2777
2789
عنوان

مسابقه عکس مهرماه

| مشاهده متن کامل بحث + 21560 بازدید | 896 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منظورت مثبت و منفیه مثبتشم زیاده هرکی بوده لجش گرفته عکس به این خوبی رو دیده
یه عکس که به لطف شما خاله جونیام نزدیک به دوساله بهترین رکورد داره http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2014090902542639932
سلام بچه ها من اصلا از قانون مسابقه خبر نداشتم وقتی فهمیدم میتونید از همه بچه هایی که تاپیک منو دیدن بپرسید که نوشتم من نمیدونستم قانون داره که یکی از بچه ها امد تو خصوصی بهم گفت نباید تبلیغ کنید چون من دیدم اکثا تو امضاشون گذاشتن منم گذاشتم یادم نمیاد اهان همون دوستمون که گفت هدیشو میده به نیازمند من فکر کردم میشه رای جمع کرد منم این کارو کردم اصلا هم قصد این که به شماها بی احترامی کنم نداشتم واصلا لزومی نداشت که از تاپیک های من عکس بندازید وخودتونو تو زحمت بندازید دوست خوبم به جای اون کار میتونستی خیلی زیباتر بهم بگی این کارم اشتباهه چرا هیچ کس بهم جز مامان سهیل نیومد بگه تا امد گفت گفتم من اشتباه کردم و اصلا از قانون خبر نداشتم تازه این تاپیک رو بهم معرفی کرد ووقتی امدم دیدم که اینجوریا عکس گذاشتید من انقدر خدا شناس هستم که اگه حتی خبرم میکردید خودم به اقای زاهد که سهل به همه خانم ها میگفتم من عکس ماهان رو حذف میکنم و اگه این برد حق ماهان نیست هیچ وقت راضی نمیشم که حق کسی رو نا حق کنم فقط قبل از هر کاری در مورد رفتارتون فکر کنید شاید رفتارتون طوری باشه که تا عبداز یاد کسی نره
هرگز کوچیک شدن رو بهانه ی نبخشیدن قرار نده چون اگه قراربود کسی با بخشیدن کوچیک بشه، خدا اینقدر بزرگ نبود..........
شما چن نفر دایم میگید 100تومن ارزش نداره اما بخاطر همین 100 تومن صبح تا شب تو سایتید و یسره اعتراض........ بنظرم کار خوبی نمیکنید دل یه مادرو میشکونید اگه 100تومن ارزش نداره واستون چرا اینقد تکرار میکنید..چرا یه کوچولو گذشت ندارید.. کاملا مشخصه 100تومن واسه کدومتون ارزش نداره با این طرز برخورد و گفتارتون ..من عکسارو دیدم خداییش همه نی نی ها نازن .اما مهم کیفیت و موضوع عکسه..بعضی عکسها اصلا مناسبت خوبی نداشتن..اما شزرکت کردن و یه امضایه تپل و شکلک گنده گزاشتن....صبح تا شبم تو تاپیکا الکی پست یا یه لبخند میزاشتید...این بنظرتون خوب بود؟ من مسابقه شرکت نکردم اما دیدم عادلانه نسیت و اعضا اصلا گذشت ندارن..تاسفباره
از زندگانیم گله دارد......جوانیم......شرمنده جوانییم از این زندگانیییییییییی
بنظرم بایست یه عکاس به این عکسها نظر میدا د نه تبلیغات..یکی میبینی واقعا عکسش زیباست اما تبلیغات نداره لایک نداره یکی عکسش خوب نیست کامل نیست با تبلیغاتش رای جمع میکنه....این نشد مسابقه اخه
مامان خانومی عزیزم اینکه شما قانون مسابقه رو نمیدونستی مشکل بچه ها نیست. فرض اولیه برای همه آدمها اینه که اگه به جایی وارد میشن یا کاری میخوان بکنن مسایل مربوط به اون رو بدونن من خودم تا روزی که نفهمیدم چرا لایکها رو برداشتند تو مسابقه شرکت نکردم. چون فرض اولیه اینه که شما باید قانون رو میدونستی اعتراض حق دوستانه. اما شما میتونستی با یه پست ساده بگی که اطلاعی از قانون نداشتی نه اینکه تا این حد از ناراحتی بچه ها شاکی باشی...بهشون حق بده....
اشک من خواهش میکنم یه مقدار محتاطانه تر نظر بده... عزیزم ارزش جایزه 100 تومن هست ولی پولی به کسی نمیدن معادلش کالا میدن که ممکنه واسه خیلیها از جمله خودم کاربرد نداشته باشه اما شرکت کردن تو این مسابقه یه تفریح لذت بخش برامون هست. واینکه اعتراض میکنیم به رعایت نکردن قانون به خاطر جایزه نیست به خاطر نفس عمل تقلبه....که بسیار کار قبیحیه
مامان خانومی عزیز خودتو ناراحت نکن اینجا مث شهر بزرگ همه جور ادم با فرهنگهایه متفاوت پیدا میشه..میبینی یکی اینقد دنبال حاشیه و تنشه یکی واسش مهم نیست و میگزره... بدل نگیر عزیزم بقول دوستان مبلغی نبوده ادم بخودش اجازه بده دل کسیرو بشکونه..یا مثلا شما برنده شی با 100تومن نمیتونی دنیا رو فتح کنی ......که یسری عقب بمونن... یکم انعطاف بد نیست ..چرا اینقد یه کاربر و یه مادرو بخاطر یه مسابقه که اصلا هیچیش مشخص نیست به درد میارید........
بزار حداقل 1 هفته عضو باشی بعد بیای بگی صبح تا شب تو سایت اعتراضه وتو تاپیکهایید نکنه شما کاربری قدیمی هستی با کاربری جدید اومدی نصیحت کنیو احتمالا یکی از این خانومایی که تبلیغ میکنن نیستی بهت برخورده اعتراضات با یه کاربری دیگه اومدی بچه ها رو نصیحت میکنی
مامان خانومی عزیز خودتو ناراحت نکن اینجا مث شهر بزرگ همه جور ادم با فرهنگهایه متفاوت پیدا میشه..میبینی یکی اینقد دنبال حاشیه و تنشه یکی واسش مهم نیست و میگزره... بدل نگیر عزیزم بقول دوستان مبلغی نبوده ادم بخودش اجازه بده دل کسیرو بشکونه..یا مثلا شما برنده شی با 100تومن نمیتونی دنیا رو فتح کنی ......که یسری عقب بمونن... یکم انعطاف بد نیست ..چرا اینقد یه کاربر و یه مادرو بخاطر یه مسابقه که اصلا هیچیش مشخص نیست به درد میارید........
مامی 88درست گفتی من قدیمی هستم ..پسوردمو فراموش کردم..منو شما شرکت نکردیم چرا اینقد دنبال حاشیه هستی..مگه سایت مدیریت نداره شما داری به خودت اجازه دخالت تو هرکاری میدی...هر حرفی رو دوست داری میگی.... هرجور فک میکنی راحت باش شخصیتت در همین حد ..کی به بچه داریت میرسی خدا میدونه من اگه بچه داشتم اول صبحی اینجا نبودم پی بچمو صبونشو کارای بچم بودم ..شما صبح تا شب تونت هستی و دنبال دعوا برو به دخترت یکم برس عوض دعواااا
2810