2777
2789
عنوان

مسابقه عکس مهرماه

| مشاهده متن کامل بحث + 21560 بازدید | 896 پست
*رز* پست ها : 2859 عضویت:1391/11/16 1393/7/12 - 8:38 عصرگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیموبلاگارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل من رفتم دیدم عکس پسرم نیست دوباره ارسال کردم امیدوارم این دفعه دیگه ثبت شده باشه عکسای همه نینیا ناز بود __________________________________________ کاربر عزیز مجدد عکس مورد نظر خود را ارسال کنید و گزینه دست در دست کودکم را انتخاب کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

* فاطمه مترجم *آنلاین پست ها : 6865 عضویت:1390/8/1 1393/7/14 - 11:36 صبح لینک مستقیم خانم تهرانی هنوز از طرف بانی اسپرت با من تماس نگرفتنا ______________________________- من امروز پیگیر این موضوع هستم
* ننه گل پسر*آنلاین پست ها : 6102 عضویت:1391/2/1 1393/7/14 - 12:23 عصرگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل عکس پسر منم نیست این چه وضعیه ____________________________________________ لطفا عکس کودک خود را مجدد ارسال کرده و در دسته بندیها گزینه دست در دست کودک را انتخاب کنید
بچه ها دسته بندی ها رو حتما اشتباه انتخاب می کنین اول باید اون تیک مسابقه رو بزنین چون من واسه خواهرم و زنداداشم عکس گذاشتم زودی هم تایید کردن
کاربران عزیزی که عکس کوچولوهاشون در مسابقه نیست لطفا مجدد عکس را ارسال کنند فقط در نظر داشته باشید عکس ارسالی باید با موضوع مسابقه در ارتباط باشه در غیر اینصورت به قسمت دیگری انتقال داده می شود
خانم تهرانی عزیز من سه بار عکس پسرمو فرستادم سایزشم درست بوده و دقیقا هم مرتبط با عنوان مسابقه پسرم و پدرش دست در دست هم من دیگه نه پیگیری میکنم نه تبلیغ فقط واسه فان شرکت کردم
[smiley]s/sm_41.gif[/smiley][smiley]s/sm_41.gif[/smiley][smiley]s/sm_41.gif[/smiley]
2810