2777
2789
عنوان

مسابقه عکس مهرماه

| مشاهده متن کامل بحث + 21560 بازدید | 896 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهدیه پست ها : 2446 عضویت:1388/1/17 1393/7/10 - 7:33 صبحگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل سلام خانم تهرانی لطفا عکس ها از تاریخ دهم پیش خودتون محفوظ بمونه و در یک روز خاص به مهلت مثلا 5روز عکس ها رو نشون بدید برای لایک. @@@@@ 1- چون دقیقا هرکاربر زودتر عکس میذاره بیشتر لایک میگیره 2- این موضوع واقعا خلاقیت لازم داره ولی اگر عکس لو بره ،‌سریع بچه ها مدل و کپی میکنند و عکسه تکراری میفرستن و کاربری که میخواد رأی بده معیارش میشه زیبایی و بچه ای که زیباتره لایک بیشتری میگیره خانم تهرانی منتظر نظر و پاسخ شما هستم. من خودم تابحال تو هیچ مسابقه ای شرکت نکردم. چون همیشه با این دو مورد مشکل داشتم. پیشنهاد من اینه : تا هر چند روز صلاح میدونید مهلت بذارید برای ارسال عکس به شما. بعد از اتمام مهلت. شما عکسها رو ( همزمان)برای بازدید عموم تو بخش عکس بذارید تا لایک گیری شروع بشه از اون زمان به بعد یک هفته هم مهلت لایک کردن باشه. اینطوری کاملا عادلانه و منطقی است هیچ مدلی لو نمیره و هیچ کس بواسطه زودتر عکس فرستادن لایک نمیگیره @@@@ بسیار ممنونم از این همه وقتی که برای ما اعضای نینی سایت میگذارید دعاگویتان هستیم ____________________________________________________ با سلام کاربران عزیز اجازه بدید این مسابقه چون شروع شده روال عادی خودش رو طی کنه در مسابقات بعدی حتما پیشنهادات شما مورد بررسی قرار خواهد گرفت. همانطور که قبلا هم گفته شد کاربران عزیز تا ۲ هفته وقت دارند تا عکسهای خودشان رو ارسال کنند. بعد از آن تاریخ اجازه ارسال عکس وجود نخواهد داشت اما امکان رای دادن به عکسها همچنان وجود دارد.
2810