2777
2789
"چهارمین نمایشگاه تخصصی مادر،نوزاد و کودک MBC2013" از 20 لغایت 23 شهریور سال جاری در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار میشود.

از ساعت 10 الی 18

"چهارمین نمایشگاه تخصصی مادر،نوزاد و کودک MBC2013" از 20 لغایت 23 شهریور سال جاری در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار میشود.

نمایشگاه مذکور در فضایی بالغ بر 4000مترمربع و در سالنهای 20 ،21،22 و A38 همزمان با 5 نمایشگاه دیگر (شیرینی و شکلات ،نوشیدنی ها ،خدمات آموزشی ،صنعت آرد و نان و مسکن) برگزار میگردد.

به گزارش ستاد خبری نمایشگاه مذکور تقریباً کلیه غرفه ها رزرو شده و از میان آنها میتوان به برندهای "چیکو" "گود بی بی"، "مک لارن" ، "استدلر" ، "لوزان" ،"مای بی بی" ، "پیرکاردین" ، "اونت "، "فیلیپس" و ... اشاره کرد.

یادآور می گردد نمایشگاه مذکور بعنوان یکی از بهترین و مهمترین نمایشگاه تخصصی در حوزه مادر و کودک همواره ازاستقبال خوبی برخوردار بوده است.برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با ستاد برگزاری به شماره

به شماره تلفن 22254250-021 تماس گرفته و یا به نشانی اینترنتی www.miladfair.comمراجعه فرمائید.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
من میخواستم واسه خرید سیسمونی بیام ولی بچه ها گفتن پارسال بدرد نخور بوده تک فروشی نداشتن و بهار تنوع خیلی بیشتره تازه کلی خسته شده بودن و میگفتن حیف وقت که با اون وضع بارداری و بچه بغلی حروم شد پشیمانم کردن
محمدپارسای ما 3بهمن زمینی شد و با خودش یه دنیا شادی به خونه مون آورد!
آدرس نمایشگاه مادر نوزاد کودک MBC که از فردا بیست شهریور 1392 شروع میشود و غرفه من و مامان:

بزرگراه چمران شمال، خیابان سئول، ابتدای جاده اختصاصی نمایشگاه، اولین درب سمت چپ = پارکینگ = درب جنوب غربی
بعد از ورود به پارکینگ تا جایی که میشود مستقیم بیآیید و بعد سمت راست بپیچید و کمی جلوتر سمت راستتان سالن 38A دیده میشود. وارد سالن 38A که شدید از راهروی سمت چپ یکم جلو بیآیید غرفه من و مامان را مشاهده میکنید. محصولات اوریجینال خارجی کودک و مجموعه های متعدد صوتی و تصویری کودک و مجموعه جدید بازی کنید و انگلیسی بیآموزید و ....

مسیر دیگر = یادگار شمال، سئول جنوب، دوربرگردان نرسیده به نیایش، سئول شمال، خیابان نمایشگاه، اولین درب سمت چپ = درب جنوب غربی نمایشگاه بین المللی تهران = ورودی پارکینگ، سالن 38A، غرفه من و مامان

یک مسیر پیشنهادی دیگر برای رسیدن به نمایشگاه فردا که تا 23 شهریور 92 ادامه دارد:
میدان هفت تیر، مدرس شمال، همت غرب، ورودی کردستان ملاصدرا، سمت چپ از روی پل به سمت نیایش ولیعصر، ورودی نیایش ولیعصر، ورودی نیایش غرب چمران، ورودی سئول شمال نمایشگاه بین المللی، ورودی سئول چمران نمایشگاه، بعد از وارد شدن به این ورودی سمت چپ پل میبینید، درست بعد از وزارت ورزش سمت راست خیابان نمایشگاه شروع میشود، اولین درب سمت چپ پارکینگ جنوب غربی میباشد = درب جنوب غربی و ...
اگر خیابان نمایشگاه را ادامه دهید به درب جنوبی میرسید که مورد نظر ما نیست.