2777
2789
سلام.رها جان به قول ریحان وزن هر بچه ای بسته به وزن هنگام تولدش متفاوت هستش و با اون سنجیده میشه نه اینکه با وزن بچه ای دیگه مقایسه بشه.یه جا خونده بودم در شش ماهگی وزن کودک باید به دوبرابر تولدش رسیده باشه و ملاک این هستش. من که هنوز دخترم رو نبردم برای وزن.برای شش ماهگیش میبرم ایشالا. راستی کسی در مورد واکسن شش ماهگی چیزی میدونه؟اینم باعث تب میشه؟؟؟؟
دختر قشنگم اولین لحظه ی دیدار با تو بهترین خاطره ی عمر من بود.ممنون که مادر شدن رو با وجود نازنینت بهم هدیه دادی.دوستت دارم
راستی من در روز یکی دو مرتبه به معصومه سرلاک میدم.سرلاک شیر و برنج.حریره هم بخاطر افزایش هوشش در هفته دو بارمیدم.پوره ی سیب درختی رو هم در هفته سه چهار مرتبه میدم بهش.تقریبا یه هفته هست شیرخشکش رو هم قطع کردم.فقط شیر خودم رو میخوره و اینهایی که گفتم رو.یکی دو هفته ی دیگه ایشالاقصددارم بهش سوپ بدم.قطره آهن رو شروع نکردم.شایدم بهش ندم کلا.
دختر قشنگم اولین لحظه ی دیدار با تو بهترین خاطره ی عمر من بود.ممنون که مادر شدن رو با وجود نازنینت بهم هدیه دادی.دوستت دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پانیسا جان در روز چه مقدار حریره و سرلاک و فرنی میدی به پسرت؟؟
حریره به عنوان صبحانه که ١/٥قاشق چایخوری بادوم اسیاب شده با یه لیوان اب میجوشونم ٢٠دقیقه بعد صاف میکنم عصارشو با یه قاشق چایخوری ارد برنج و نبات میپزم تقریبا یه کاسه کوچولو ترشی خوری میشه شاید ٣تا قاشق غذاخوری.فرنی هم ٢قاشق چایخوری ارد برنج با یه لیوان اب و نبات میذارم ٢٠دقیقه میجوشه بعد میدم بهش.سرلاک هم یه قاشق غذاخوری با ٥تا قاشق غذاخوری اب جوشیده
منم ب رادین سرلاک میدم سه چهارتا قاشق غذا خوری میشه تقریبا، فعلا بهش حریره نمیدم میترسم دوباره شیر نخوره اشتهاش کم شه.من ب رادیم 1 سی سی اهن میدم اخه دکترش گفت تو دو وعده یه بار صب یه بار شب بده دو تا نیم سی سی..فک کنم سی تا قطرست 1 سی سی.راستی مریم جون عکس رادین رو بذار ببینیمش.
به تن لحظه ی خود جامه ی اندوه مپوشان هرگز...
راستی هانیه جووون قطره آهن واسه هوش بچه خیلییییی ضروریه حتما حتما بده مخصوصا دخترم هست، زینک هم اشتها رو زیاد میکنه هم سیستم ایمنی بدنشون رو قوی میکنه حالا ک تو فصل گرما هستیم هر دوتا رو به دخترت بده ک بدنش مقاومت در برابر میکروب بره بالا، مخصوصا الان بچه هامون دوست دارن همه چیو ب دهن بزنن
سلام دوستان و مادران فداکار. خسته نباشید. من واکسن ٦ ماهگی دخترم و زدم. خوشبختانه زیاد اذیت نشد. تو هر دو تا پاش زدن. فقط دو روز درد داشت موقعی که پاهاشو حرکت میداد. اما تب نداشت. استامینوفن ٤ ساعت بهش میدادم. شیر خودمم دیگه قطع کردم و بهش شیرخشک و غذای کمکی میدم. صبحها حریره بادوم عصر هم سوپ میدم. شب هاهم حریره یا سوپ. میوه و ابمیوه از هفت ماهگی باید بدیم. الان ندین. پشت کارت واکسنش نوشته.
سلام. اونقدر شایعات منفی در مورد خوراندن آهن به بچه شنیدم که نگران دادنش هستم.اما خوب به نظر اثرات مثبتش از منفیش بیشتره.مرسی که راهنمایی کردین دوستان.
رها راس میگه مریم جون.من و ریحان و فرزانه عکس نینی هامون رو گذاشتیم.کاش باقی بچه ها هم حداقل کنار اسمشون عکس نی نی هاشون رو میذاشتن.رها خودتم عکس گل پسرت رو بذار فیض ببریم خواهر.
من بلد نیستم اینجا بذارم اما کلی عکس ازش تو فیس بوک گذاشتم هانیه جون یه فیس بوک بساز راحت، بچه ها حالا ک فیس بوک سخته بیاید تو واتساپ یا لاین گروه بسازیم اونجا راحت همدیگرو میبینیم و عکس نی نیامونم میذاریم.نظرتون چیه?اگه موافقید بگید ک یه گروه بسازیم
2810