2777
2789
سلام زهرا
کمی شلغم بخور که این حالت سرماخوردگیت از بین بره راحت بشی. منم همین طور شده بودم شلغ خوردم خیلی عالی بود.
هانیه جان زهرا درست میگه. منم می خوام همون تعداد لباس گرم واسه امسالش تهیه کنم. بخصوص اینکه شهر ما کلا سرمای آنچنانی نداره.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پیرو تلاشهایمان در مورد مرخصی نه ماه
با نظر بچه ها یه نامه نوشتیم که زحمتشو یکی از خانما کشید و قراره امضا کنیم برای
1. نمایندگان رن مجلس بخصوص موافقین طرح مرخصی 9 ماهه
2. معاونت امور زنان و بانوان ریاست جمهور
3. هر جای دیگه که فک کنیم موثره
بفرستیم
این نامه از زبا مادران شاغل به ویژه شاغلین تامین اجتماعی و آموزش و پرورش نوشته شده
لطفا به دوستاتون هم بگین
حالا برای اما به کمک شما نیاز داریم
هرجا هستین
نام خانوادگی کافیه/ محل کار (اسم وزارت خونتون کافیه)/نوع بیمه تون / اسکن امضا

به ایمیل من بفرستین
niloo.ieee@gmail.com

دخترا امیدوار باشین
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=639371&PageNumber=1&msg=ok
سلام الی جان
خوش اومدی.
خواهش می کنم زهرا جون ایشالا زود خوب میشی.
مهر آفرین جان
ممنون از تلاشهات
من والا استخدام نیستم. حق التدریسم. بیمه هم نیستم. فکر نکنم این قانون شامل یکی مثل من بشه. چون تا زمانی که کار کنم حقوق می گیرم. هر وقت هم نرم سر کار هم حقوق ندارم هم امنیت شغلی. یعنی ممکن نیست تا زمانی که برگردم کارم برام محفوظ مونده باشه یا نه. بد وضعیه
سلام دوستان
منم بشدت پی گیر مرخصی 9ماهه هستم

می فرستم امضامو

من یکشنبه رفتم دکتر سونو کرد وزن نی نی 1.607 بود سنش 29 هفته و اندی ولی قندم یه کم بالاس و طول دهانه رحمم کوتاه شده و رحمم انگار افتاده شده. برای همین بهم چند روز استراحت داده. خیلی برام دعا کنید. خطر زایمان زودرس دارم.
خیلی می ترسم بچه همش اون پایینه و اصلا بالا نمیاد. حرکاتشم مثل چند روز قبل نیست که هی وول می خورد . فقط ضربه می طزنه و چسبیده همونجا

بهم آمپول داد برای رسیده تر شدن بچه که اگه احیانا زودتر بدنیا اومد خدای نکرده ریه هاش آماده باشه

خلاصه خیلی نگرانم و به دعاتون احتیاج دارم . خدا کنه دهانه رحمم بلند تر بشه و بچه بالا بیاد
سلام فرزانه جون

عزیزم اگه اشکالی نداره میتونم بپرسم شما کجا هستی؟

پانیسا جون من هفته 32 هستم(نینی من دی بدنیا میاد)هفته 30 که رفتم گفت2200 هست ولی بعضی ها میگن اشتباه کرده بعضی ها هم میگن نه اشتباه نکرده. خدا داند.
بهترین آهنگ زندگی من تپش قلب توست و قشنگ ترین روزم روز شکفتنت.
من عاشقتم سالی.
میس مام جان عزیزم خیلی استراحت کن ، نگران نباش انشالله که به موقع میاد تو بغلت، راستی اگه هنوز سر کار میری که خیلی بد ، سعی کن حتما مرخصی بگیری تا بتونی به خودت برسی و حسابی استراحت کنی..
بهترین آهنگ زندگی من تپش قلب توست و قشنگ ترین روزم روز شکفتنت.
من عاشقتم سالی.