2777
2789
عنوان

تولد دخترمه چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 58 پست

ناخن جویدن نیاز به مشاور داره واسه درمان

اینکه صرفا شما بگی نجو، اون نمیگه چشم و دیگه نجوه. 

بعدشم کادو تولد مخصوص تولده نباید براش شرط و شروط میذاشتی

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگیر

بزار ببینه حدی ای

نهایت یکی دوروز دیگه بگیر براش(کاینم نباید بگیری) 

به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (:                                    میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟!  مرسی گلی
شاید دست خودش نیست استرس داره میخوای ببریش یه مشاور کودک

بردمش هر کاری هم گفت کردم فایده نداره. قرار شد هر هفته براش ی رنگ لاک ک دوست داره بخرم ولی بازم فایده نداشت

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c

نگیر چون فردا روزی دیگه رو حرفاتون حساب باز نمیکنه

منم بچه بودم خیلی ناخون میجویدم بعد از کچل کردن خیلی بدم میومد آخرش مامانم کفری شد ماشینو برداشت زد به برق و میخواست کارو یکسره کنه که من آخرش گفتم دیگه این کارو نمیکنم و تمام

هیچ وقت زندگی رو خیلی جدی نگیر....آخرش کسی زنده ازش بیرون نمیاد....
خب تولد ربطی ب عادتای بد نداره باید جور دیگه شرط میذاشتی

فکر کردم از ذوق تولد و کیک دیگه این کارو نمیکنه😔

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c

ی لاک هایی هستن میزنن ناخن دیگه نمیجوه ناخن هاشو براش بخر 

خودمم دقیق نمی دونم چطوریه ولی فک کنم مزه بدی داره 

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️

ببین واسش لاک بیرنگ بزن یا لاک تلخ

من خودم اگه لاک داشته باشم دیگه نمیخورم ولی اگه دخترتون با لاک هم میخوره لاک تلخ واسش بگیرین تا یکم بخوره مزه تلخش میره تو دهنش دیگه نمیخوره بعدم کم کم از سرش میوفته

واسه ناخوناش یه مدل لاک هست بی ضرره ولی وقتی میجوعه طعم تلخ داره واسش بزن تا ترک کنه این عادتو...تول ...

از کجا باید بگیرم؟ داروخونه داره؟ اسمشو نمیدونی؟

عزیزم یه مدت الان هم که مدرسه ها تعطیله و بچه ها خونه هستن دور ناخنای دستش چسب شیشه ای بچسبون

که وقتی خواست ناخن بجوه یادش بیوفته و اینکارو نکنه 

بعد یه مدت دیگه از سرش میافته

تولدهم براش بگیر☺