سلام . من ۳۰ سالمه دخترم پیش دبستانیه . میخواستم اقدام کنم برای بارداری دوم گه تو کلاس اول دنیا میاد . خیلیا میگن درست نیست نگه دار برای سال بعدکلاس اول حساسه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
منم پسرم پیش بود دومی رو باردار شدم سه روز بود رفته بود اول ب دنیا اومد خیلی سخت بود صبر کن
جدی میشه بیشتر توضیح بدی؟؟ از چه لحاظ سخت بود؟؟ به کاراتو درسای بچه ت نمیرسیدی؟؟؟ بچه اولت از لحاظ روحی اسیب دید؟؟ رابطشون الان چجوریه؟؟ با این فاصله سنی مشکل ندارن؟؟
من یکی از دلایلی که بارداریمو عقب اقدام این بود که هم بچه اول یکم بزرگ بشه و بتونه نگهش داره هم اینکه خودم از بچه دهری لذت ببرم . از بارداری . بچه داری .
قبول دارم ولی هم درس میخوندم هم شرایطش نبود چونودخارم وابستم بود منم به شدت تنهو بکدمو خ ...
ای جانم.بسلامتی.اقدامتو بکن انشالله براحتی باردار بشی عزیزم.
من مادر نميشوم تا فرزندم را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم