2777
2789
عنوان

دخترم پیش دبستانیه . اقدام کنم برای بچه دوم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 45 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه بچت ۵سالشه بیار سال بعد میشه شیش سال نهایتا نمیفرستیش اگه دیدی آمادگی نداره تا هفت سالگی بره کلاس اول😁😁من که ترس این کلاس اولی رفتن واینا اولی سه سالشه تازه باردارشدم

خدایا مسافر 
زن داداش من اینکار رو کرد تو روحیه بچه اش که کلاس اول بود خیلی تاثیر گذاشت، بچه دوم تمام وقتش رو پر ...

جدی . ممنون که گفتی . منم دقیقا از این میترسم ...    

چون دخترم خیلی بازیگوشه و عاشق بچه میتریم تو این شرایطم که مجازیه . درگیر بچه بشیم اسیر بشیم از درسش عقب بمونه  رابطمون بد شه  . و درستو حسابیم لز بجه کوچیک لذت نبره

اگه بچت ۵سالشه بیار سال بعد میشه شیش سال نهایتا نمیفرستیش اگه دیدی آمادگی نداره تا هفت سالگی بره کلا ...

اتفاقا به این فکر کرده بودم که اگه بخوام بچه بیارم امسال سال بعد نمیفرستمش   ولی نمیدونم کار درستیه نفرستمش یا نه  واقعا نمیدونم موندم.

اتفاقا به این فکر کرده بودم که اگه بخوام بچه بیارم امسال سال بعد نمیفرستمش   ولی نمیدونم کار در ...

بچت بزرگ میشه و ازت طلبکار که چرا از همسناش یه سال عقبه. به نظر من بذار سال بعد ایشالا این کرونا هم جمع بشه الان بارداری سخته با این شرایط

دیرم شده والا😁

قبول دارم  ولی  هم درس میخوندم هم شرایطش نبود چونودخارم وابستم بود منم به شدت تنهو بکدمو خسته از بچه داری  دوست داشتم  از بچه دوم لذت ببرم نه فقط ۶مینجودی بزرگش کنم

اتفاقا به این فکر کرده بودم که اگه بخوام بچه بیارم امسال سال بعد نمیفرستمش   ولی نمیدونم کار در ...

من که خودم اگه بچم آمادگی رفتن مدرسه نداشته باشه نمیفرستمش ۶ساله ها خیلی کوچولوان گناه دارن یه سال دیرتر برن چه اشکالی داره

خدایا مسافر 
شما تجربشو داری؟؟ از چه لحاظ زمان خوبیه

فاصله سنی

بنظر  من حتی۷ سال فاصله سنیم زیاده

خدایا واسه همه چیز شکرت😍😍😍😍میدونم که میدونی خیلی دوستت دارم تو عشق منی.... برای مادر شدن همه منتظرا صلوات بفرستین🤰🤰انتظار خیلی سخته انشاءالله هیچ خانمی تو دنیا زیاد منتظر مادر شدن نمونه😭😢