2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من شبا برای پسرم کتاب داستان میخونم بعدش هم چراغ خاموش میشه با هم سوره کوچیک قرآن رو میخونیم از توحید شروع کردم بعد هم ناس خوب یاد گرفت بعد کوثر با وجودیکه کوچیک بود نمیدونم چرا یاد نمیگرفت منم چیزی بهش نگقتم حمد و شروع کردم جالبه که اونو یاد گرفت الان 3 تا سوره بلده از اول ماه رمضان هم اناانزلنا رو باهاش شروع میکنم بخصوص که خودشم تو ماه رمضان دنیا اومده. مدل دیگه ای بلد نیستم تو مهدش شطرنج و موسیقی یاد میدن ولی از قرآن خبری نیست فرهنگسرای آفتاب قرآن برای بچه داره ولی اولا" با زمان کار من هماهنگ نیست دوما" دلم نمیخواد بچه رو بعضی از آدمهای .... به اسم اسلام شستشوی مغزی بدن. بعد از قرآن هم صلوات میفرستیم همونجوری رو تخت که خوابیدیم بعد من به خدا میگم چه پسر خوبی دارم و ازش راضی هستم بعضی وقتها هم از مهد میارمش فرشته مهربون از طرف خدا رو تختش جایزه گذاشته که میره بر میداره............ مدل دیگه ای بلد نیستم و بعقلم نرسید اگه کسی نوع دیگه ای بلده بگه من خیلی دلم میخواد پسرم حافظ قرآن باشه و نماز و روزهاشو بگیره.
2805
سلام مامان طاها...اون اول صفحه نوشته نی نی سایت من...وارد اون شو..اونجا میتونی یوزرت رو تغییر بدی...ولی فکر کنم یه مامان طاها دیگه هم هست که توراهی داره...واقعا تو این قسمت سایت ضعیفه...شاید من خودمم اسممو عوض کنم...
آرامش سهم قلبی است که در تصرف خداست...
سلام من جز یک رو تا حالا 3-4 بار حفظ کردم باز ادامه ندادم.کمکم کنید شروع کنم.تجوید هم تقریبا بلدم
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم و تو چون خود نداری.
سلام منم قبلا" 10 جزء حفظ بودم ولی به علت عدم ممارست وتکرار الان محفوظات ندارم خوشحال میشم حال و شور دوباره ای پیدا کنم برای حفظ و مرور.مخصوصا" حالا که پسرم بزرگتر شده و وقت بیشتری دارم.
سلام دوستان. منم خیلی دوست دارم حفظ کنم. اما خیلی پشتکارم کمه و هر بار شروع می کنم چند روز بیشتر ادامه نمی دم. امیدوارم به کمک شما دوستان خوبم موفق بشم. یه دختر چهار ساله هم دارم که دوست دارم حافظ قرآن بشه.
سلام ، من پسرم سه ماهشه . قبلا 5 جزه را حفظ بودم . الان خودم دارم جزه 6 را حفظ می کنم . دلم می خواد ...

سلام بعداز عید فطر توگروه حفظ جزسی رو سروع میکنیم باهمدیگه که انگیزه هامون بیشتر هم بشه

خواستین زودتر عضوشین تاعقب نیفتین

https://t.me/joinchat/DCoAgkp5UnXwmTaeQvAsuQ

تولدیکسالگی گل پسرم

لطفا بخونید........سلام دوستان وقتی پستای همتون رو خوندم تصمیم گرفتم ثبت نام کنم و اولین پستما بزارم من معلم تجویدم وقتی پسرم رو باردار شدم خیلی قران و مفاتیح میخوندم عاشق خدا شده بودم یه جوری انگار سیمم وصل بود و همش میترسیدم بعد از زایمانم این سیم قطع بشه و همینم شد تنها چیزی که من رو به خدا وصل کرده نماز یومیه است.نه قرانی نه  مفاتیحی هیچی شب و روز سرم گرم دختر و پسرمه .پسرم هشت ماهشه و دخترم ۴سالشه .دوماه پیش به خودم اومدم گفتم اینطور که نمیشه درسته همیشه خستم ولی خدا چی میشه این همه نعمت بهم داده دلم میخاد دل خداما به دست بیارم به خاطر همین یه فکری زد به کلم گفتم خوبه قرانا حفظ کنم ولی بازم دو دوتا چارتا کردم دیدم خوب  آخه چطوری نه معنی قران و درست میفهمم نه تفسیرشا همینجور عربی حفظ کردنم میدونم خیلی زود از حفظم زده میشم .تا اینکه با این تاپیک آشنا شدم و دیدم چقدر مشتاق حفظ قران زیاده.من تازه واردم از اینجا چیزی سر در نمیارم یه خاهش دوستانه ازتون دارم به منم کمک کنید تجربیاتتونو نحوه حفظتون رو به منم بگید و اینکه من تنهایی نمیتونم  ممنون میشم با هم حفظ کنیم

نی نی سایتیا حتما کتاب «سه دقیقه در قیامت »رو بخونید .معجزه میکنه .
سلام پارسال همین موقع ها یه تاپیک حفظ قرآن زده بودم در حقیقت یه فراخوان بود برای اینکه همگی حفظ رو ...

سلام اگر ممکنه من رو دعوت کنید ، معصومه هستم ۱جز حفظم و هفته ی ۲-۳صفحه حفظ میکنم

2810