2777
2789
سلام ، من پسرم سه ماهشه . قبلا 5 جزه را حفظ بودم . الان خودم دارم جزه 6 را حفظ می کنم . دلم می خواد حافظ کل بشم و همیشه باقرآن مانوس . اگه شما هم این آرزو را دارید بگید چطوری حفظ می کنید ، چه طور برنامه ریزی می کنید که در کنار بقیه کارها از اون حفظ کردن عقب نمونید؟
سلام ، من پسرم سه ماهشه . قبلا 5 جزه را حفظ بودم . الان خودم دارم جزه 6 را حفظ می کنم . دلم می خواد حافظ کل بشم و همیشه باقرآن مانوس . اگه شما هم این آرزو را دارید بگید چطوری حفظ می کنید ، چه طور برنامه ریزی می کنید که در کنار بقیه کارها از اون حفظ کردن عقب نمونید؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من صبحها بعد نماز نمی خوابم و حفظ میکنم

الانم تا آخر جز 12+جز 30 حفظم به لطف خدا ومدد ائمه(ع)البته هههههههههههر روز صبحها وقتی ناهارمو بار کردم

اجزا قبلو مرور میکنم هر از چند گاهی هم شوشو ازم میپرسه آخه اون قاریه واستاد قرآن.

موفق باشی
2805
من قبل بچه دار شدنم 11 جز حفظ بودم.الان هم جز 17 هستم. البته الان وقتم خیلی کمتره و زیاد نمی تونم دوره کنم. مخصوصا از جز 15 به بعد رو احساس می کنم سر هم بندی حفظ کردم! از خودم راضی نیستم نمی دونم چی کار کنم بهتر بشه. من برای حفظ جامعه القران میرم.خوشحال میشم از تجربیاتتون استفاده کنم. انشاالله همگی در این مسیر موفق باشیم.
سلام
پارسال همین موقع ها یه تاپیک حفظ قرآن زده بودم در حقیقت یه فراخوان بود برای اینکه همگی حفظ رو شروع کنیم یا ادامه بدیم یا تثبیت کنیم .
خیلی ها ثبت نام کردن و شروع کرد ن اما برای ادامه فقط یه دوس با اراده موند که از پارسال تا حالا 12 جزء حفظ کرده اگه خواستین شما رو هم به کلوب خصوصیمون دعوت میکنم .
فقط بگین روزی چقدر میتونین حفظ کنین و چقدر حفظ هستین تا دعوتتون کنم .
سلام به همه دوستان و سلام به یاس خاکی عزیز.منم یکی از اون بی اراده ها هستم . متاسفانه اصلا شروع نکردم که بخوام ادامه بدم.البته روحیه منو یاس خاکی جون می دونه چطوریه. احسنت به اون خانم با راده می شه معرفیش کنی یاس عزیز؟
دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
دوباره سلام، من فردای روزی که این تاپیک را باز کردم دیگه نتونستنم وارد بشم چون پیغام می داد که صفحه شما پیدا نمی شه برای همین امروز از اینکه دوباره نوشته شما را خواندم بی نهایت خوشحال شدم
راستی یکی دیگه از آرزوی های من پیدا کردن دوستای قرانی ! با من دوست می شید؟
یاس خاکی عزیز ! من برنامه ام رابرای حفظ هفته ای 3 ص گذاشتم . جزء 6 امروز تمام می شه .
یاس خاکی عزیز ، منتظرم تا منو به کلوپتون دعوت کنی ؟
راستی شما ها که قرآن راحفظ می کنید تجوید راهم بلد هستید و اصلاچه قدر تجوید در حفظ موثره ؟
کسی اینجا تو مسابقات قرآن شرکت کرده ، اگه بله ، از تجربیاتان در این زمینه بگویید؟
شرمنده من فکر می کردم اگه اسم تکراری باشه قبول نکنه .من سه ماهه مامان طاها شدم ، البته محمد طاها من خلاصه اش کردم شما از تعداد پست هاتون معلومه زمان بیشتریه . اگه بشه اسم راتغییر بدهندمن میرم عوض میکنم. چرا حفظ برای بعد ، خیلی لذت بخشه ، به نظرم هیچ کس مثل حافظ با قرآن مانوس نیست .
مامان طاها...من اینو که شما بامن هم اسم شدی و حافظ فرآنی به فال نیک میگیرم...راستش یه جورایی خیلی تنهام.....ماشالا...شما راهتو پیدا کردی..برای ما ...باید قدم به قدم...اشکالی نداره...نمیخواد اسمتو عوض کنی...اگرم عوض کردی بذار مامان محمد طاها که گمت نکنم...از آشنایی با شما خوشحالم...
آرامش سهم قلبی است که در تصرف خداست...
2810