2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهر من ندید بدیده من 5 ساله ازدواج کردم تا حالا درست حسابی غذا درست نکردم فقط امسال ی کم شور ریختم ذوق مرگ شده بود هر کی اومد خونمون ی شیشه بهش داد ببره انصافا عالی شده بود . به مادرشم میگه نگین کار بلده اما من دوست ندارم کارخونه بکنه
شوهر من عاشق اینه که من مرتب و تر تمیز باشم زیاد ارایش نکنم و تنوع بدم همش توی خونه
مثلا پرده ها رو که از وسط بازه کج که باز میکنم یا مثلا یه شمع ساده که روشن میکنم کلی خوشش میاد
از اینم که با هم غذا درست کنیم و بخوریم به شدت لذت میبره
من میخوام و تا آخر امسال به خواستم رسیدم!
وهرمن به ترتمیزی خون وغذای به موقع حساسه..خیلی دوست داره ودرکل بابچه هاموافقم شکم وزیرشکم..به تاییدازتمام اطرافیان واونهایی که تجربه دارن..
مابراین درنه پی حشمت وجاه آمده ایم***ازبدحادثه اینجابه پناه آمده ایم
باورم نمیشه!!!!!!!!!!!!!!!!! چه نگاه منفی ایییییییییییییییییییییییییییییییییی!!!!!!!!!!!!!!!!.خدای من.
ولی من عاشق شوهرم هستم.ما 4 سال و نیمه که ازدواج کردیم و از ازدواجمون دو تا بچه داریم،یکی عشقمونه که 4ونیم سالشه و کلی دوتایی تا الان ازش مراقبت کردیم و پرورشش دادیم و تقویتش کردیم و تربیتش کردیم و دومی طنین خانمی ،جیگری مامان و بابا که الان 7 ماه و نیمه ست ، و همه اون کارها رو باید در مورد ثمره دوم هم انجام بدیم.

نگاهتون رو تغییر بدید ، کتابهایی در مورد روانشناسی مردها بخونید، سعی نکنید تغییر بدید چون هیچ آدمی - حتی خود شما- خوشش نمیاد که کسی تغییرش بده، زندگی رو میدون رقابت نیست بلکه اصلی ترین مرکز دوستی و رفاقته.
توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
بمانی عزیز مبارکت باشه این ازرواج و تا همیشه خوشبخت بمانی

مردا بعد عقد عین خمیرن که تا چند مدت هر طور که باهاش رفتار کنی یاد میگیرن و ورز میان بهش سخت نگیر یه عقایدش احترام بزار و خواسته هاتو اروم و به وقتش بگو ( اصلا تو همون لحظه از بدیاش نگو)

به خانوادهش اصلا بی احترامی نکن و بد نگو هر چی خوبی کنی خوبی میبینی ولی نه تا حدی که طرف پررو شه

یکم خودتو براش لوس کن. بزار همه اش اون بیاد سمتت باهات حرف بزنه . پا همه حرفات وایسا
با تی تی موافقم. از اول هر جوری عادت کنن تا آخر همونه.هر چقدر خرج کنی... محبت کنی... همون براشون عدی و وظیفت میشه. دیگه بعد چند سال کسی نمیگه دستت درد نکنه!
از من به تو نصیحت اینو یه مرد به من گفت.. و راستم گفت.."هیچوقت دلت برای مرد نسوزه"
شوهر منم کیک خونگی رو که خودم بپزم خیلی دوست داره. مرتب و تمیز و رنگهای شاد پوشیدن... شیک بودن... عطر زدن... خونه مرتب و تا حدودی تمیز باشه. اما خیلی زیاد نه. تو کارهای خونه خیلی کمک میکنه...
مامان گل سرخ اشتباه نشه ،ما فقط یه بچه داریم،منظورم از بچه اول همون پیوند زناشویی مون بود.
توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
شوهره من روی تمیز بودن خونه خیلی حساسه. همیشه باید خونه برق بزنه.
وقتی هم به خودم میرسم و اپیلاسیون میکنم خیلی خوشش میاد،
خیلی هم از حاظر جوابی بدش میاد که متاسفانه من شدیدا حاظر جوابم
دلتنگــــــــم .... دلتنگ آنچه که میتــــوانست باشد و حالا نیـســـــــــت....
شوهر من عاشق اینه که بهش محبت کنم.وقتی صداش میزنم با کلمات زیبا باشه(خیلی دوست داره عزیزم اول جمله هام باشه)
خیلی دوست داره با هم غذا بخوریم(به قول خودش نیمروی با منو به کباب بدون من ترجیح میده)
دوست داره براش ارایش کنم
یه ادکلن دارم که خیلی دوست داره اونو بزنم
خیلی دوست داره که کاری بکنیم هر چند جزئی که زندگیمون حالت روزمرگی نداشته باشه
دوست داره من چند وقت یه بار به مامانش زنگ بزنم اخه از هم دوریم
2810