2777
2789

دکتر عمومی  رفتم بهم شیاف  آنتی هموروئیید داده  دکتر متخصص با معاینه بهم کرم موضعی داد فقط  حالا من موندم شیاف بزارم یانه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفت فیشر بدون تگ هست متخصص 

منم فیشر بودم شیاف داد بهتر شدم با یه کرم داخلی بهم داد

درخواست دوستی بدین گزارش میزنم...زندگی می کنم و برایش دلیل هم دارم :دوست داشتن تـــــــــــــــــو …

ببخشید میپرسم از کجا باید بفهمم شقاق دارم روم نمیشه برم دکتر، یه مدته زخم دارم همراه دفع هم یه مقدار خون میاد به این میگن شقاق؟

تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده
[QUOTE=159587621]اره شیافارو بزار خوبه بواسیرت کوچیک میشه[/QUOT آخه  تشخیص متخصص بواسیر نبود گ ...

نمیدونم پس اگه متخصص اینو گفته میخوای استفاده نکن

درخواست دوستی بدین گزارش میزنم...زندگی می کنم و برایش دلیل هم دارم :دوست داشتن تـــــــــــــــــو …

من بواسیر داشتم دکتر معاینه کرد گف باید بوتاکس بشی بعد به دوستم گفتم گفت خدا شانس بده ما پول نداریم گونه و چونه مونو بوتاکس کنیم تو میخوای بری در ک.ن رو بوتاکس کنی😐😐😐😐

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
ببخشید میپرسم از کجا باید بفهمم شقاق دارم روم نمیشه برم دکتر، یه مدته زخم دارم همراه دفع هم یه مقدار ...

اره اگه خون بیاد فیشره..اگه از مقعدت یه چیز کوچیک عین بادکنک بزنه بیرون این میشه بواسیر

اره اگه خون بیاد فیشره..اگه از مقعدت یه چیز کوچیک عین بادکنک بزنه بیرون این میشه بواسیر

نه اون نیس فقط خون هس، فیشر درمانش چیه؟

تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده
شیاف هموروئیید ؟ الان فیشر و هموروئید  یکین؟  من شهریور رفتم دکتر  چون متخصص شیاف &nb ...

اره شیاف هموروئید داد..من دکترم عمومی بود بنظرم حرف متخصصتو گوش کن 

نه اون نیس فقط خون هس، فیشر درمانش چیه؟

من رفتم دکتر یه پماد داخلی داد گفت زخم شده انتهای رودت