2777
2789
پسرم چهار دست و پا میره و میشینه به کمک اشیا یا دیوار بلند میشه و می ایسته بابا و ماما میگه ولی بی منظور پستونکشو خودش راحت میزاره دهنش و بیرون میاره از 2 تا پله آشپزخونه با تمرکز و احتیاظ کامل چهار دست و پا میاد پایین و با مهارت بالا میره
بزرگترین معجزه زندگی زیبای من و همسرم اومدنه پسرمونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان مینا جون:اطرافیان جلوش دست میزدن و تشویقش میکردن به دست زدن اولش فقط نگاه میکرد بعد دست های مشت شدشو به هم میزد منم دست هاشو باز میکردمو کمکش میکردم دست بزنه.الان یه مدته که دست میزنه دوتا شیع رو که با دستاش میگیره به هم میزنه جیغ میکشه و بوففففففف میگه از خودش صدا در میاره تازه موقع سلام کردن هم دستش رو میکشه به طرف مقابل و دست میده.نی نی شما چکارا میکنه عزیزم؟
دختر منم ۸ آبان به دنیا اومده، نزدیک چهل روزه که بدون کمک میشینه، چهار دست و پا خیلی کم میره، دست میزنه و بای بای میکنه، می می و ماما میگه، قطره هاشو میشناسه و مقاومت میکنه در مقابل خوردنش، اتو و چرخ خیاطی میشناسه و ازش میترسه، صدای بیشتر اسباب بازیهاشو در میاره، عاشق راه بردن روی پاهاشه در عوض خیییییلی بد غذاست و اصلا اهل فرنی و سرلاک و حریره و سوپ نیست، بیشتر دوست داره کته و گوشت بخوره و خییییلی باید بهش اصرار کنم
پسر من 19 ابان در شش ماه و شش روزگی دو تا دندون دراورد ابو ... اغا.....اگا ....دو ...میگه دست دستی میکنه سینه خیز فقط به عقب میره حدود یه هفتس حالت چهار دست و پا رو میگیره ولی نمیتونه اصلاا بره جلو تاب رو با دستش هل میده مثلا ده بار پشت سر هم با دهنش صدای تق تق بلند درمیاره مثل وقتی که یه چیز ترش بخوری تف میکنه(شرمنده) زیاد به صداهای خیلی خیلی کوچیک خیلی قشنگ برمیگرده عاشق روروئکشه و کل اتاقا رو میره و برمیگرده روی قالی اگه دستت رو به حالت دو بگیری سریع دستش رو اون جالت میکنه نشستنش خیلی بهتر شده ولی هنوز صذ در صدذ نیست شاید بتونم بگم 80 درصد
اسم هایی که بابام رو پسرم گذاشته شامل: پسرک خرما فروش. میرفندرسکی. یه شعر هم براش ساخته:یکی بود یکی نبود زیر گنبد کبود یه پسر خوشگلی بود همونجا نشسته بود از بالا هه هه میکرد از پایین تر تر میکرد اگه گفتی اون کی بود یه پسر خوشگلی بود
با اجازه مدیر محترم کلوپ سلام عصر همگی خوش ................ من تصمیم گرفتم واسه ماه اول شروع کارم 5 تا تم رایگان رو واسه کوچولوهای ناز طراحی کنم ................ هر کدوم از شما دوستان که میل داشتین بگین تا جزو اون 5 نفر باشین و تم رایگان هدیه بگیرین.... عجله کنین که جا نمونین آیتم های این تم ها 10 تاست ولکام کارت دعوت کارت تشکر لیبل خلال دندان پاکت پاپ کردن تاج تولد رد پا ریسه هپی ریسه مثلثی حلقه دستمال سفره 1 ..behibeho ( تم توت فرنگی) 2 .. مامان رومینا ( تم هلوکیتی )
پارتی تم ........ ارائه زیباترین و شادترین تم های تولد .طراحی و چاپ انواع تم های مد نظر شما با بالاترین کیفیت و نازلترین قیمت . با تضمین رضایت شما http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=29756 http://partythemeblog.blogfa.com/ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=887910
سلام دختر من هم آبانی هنوز درست نمی شینه ولی سینه خیز میره با خواباندنش توی روز خیلی مشکل دارم حتما باید تابش بدم تا بخوابه چیکار کنم شما نی نی هاتون را چطوری می خوابانید
فَاللّهُ خَیْرٌ حَافِظًا وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِینَ دختر گلم قدمت مبارک
2810