2777
2789
عنوان

کادو دوسپسرمو اوردم خونه میخوام بندازم دور شوهرم نمیزاره

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 50 پست
واسه چی بندازیش؟چیکارداری 

اخه پیجش پابلیکه میخواد از اتاق پسرمون عکس بزاره اینستا میترسم ببینه دوستپسرم

اگه زحمت نیست و راضی هستی یه صلوات واسه من و نی نی بفرس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگو  چی کار داری بابا  استفاده کن

دوست پسرت شوهرتو میشناسه؟

خب بذار دیوار بفروش بعدا یکی دیگه بخر 

خدایا 🤲من راسبب شکستن هیچ دلی قرار مده

بهش نگیا.میتونی بفروشی یکی جدیدشو یاکوچیکترشوبگیری.من خودم بودم عذاب وجدان دلشتم و نمیتونستم نگه دارم ولی عجله ای کاری نمیکردم بعدا عوضش میکردم

دردم از یار است و درمان نیز هم
خندم گرفت استارتر😂😂 همسر منم دوست داره از بچگیم هر چی هست جمع کنه بیاره الانم به بهانه دخترمون م ...

ن بابا چه خاطره ای

عنوانتو دیدم قیافه ام این شد

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
آفرین عجب ایده ای😍😍😍

من معمولا دوروغ نمیگم..خیلی کم پیش اومده تا حالا.ولی دروغهای خوبی برا بقیه میسازم😂.دوستم همیشه ازم کمک میگیره.میگه آمریکا بدونه میاد میبرتت.😕

وقتی میخنده ی  لپش چال میافته😍😍😍😍

اوه اوه چه بد من بودم قیمت میگرفتم ببینم چقده اگه تو دیوار بفروشمش

باهاش یه خرس کوچیکترمیگرفتم

به بهانه کهنه بودن یا اینکه این خرسا بمونن پرز میدن برا ریه بچه بده!!!!   یا الرژی زان.به رنگ اتاق نمیاد یاهرچی ک خودت میدونی. ولی اصلا نمیگفتم بهش ک از کیه!

دردم از یار است و درمان نیز هم