2777
2789
عنوان

خریدار یه واحد نوساز ترجیها غرب تهران تا 200 ملیون تومان

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 21 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

غرب تهران خ آزادی و مخصوصا حبیب الهی و طرشت ارزونه بگردی پیدا میکنی
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
عزیزم ما تهرانسریم آذرماه 53 متری نوساز با امکانات جای خوب تهرانسر خریدیم 180 تومن.من اینجا رو نسبت به محله های دیگه با همین قیمت ترجیح میدم.صدای هواپیما هم اونقدر مشکل ساز نیست چون پروازای خارجی مهرآباد نداره و پروازا کم شده و هواپیماهای کوچیک هستن.
ما شرقیم نوساز دو خوابه با پارکینگ و انباری خونه واقعا عالیه 09123012240
نیا باران! زمین جای قشنگی نیست. من ازاهل زمینم، خوب میدانم که گل در عقد زنبور است،، ولی سودای بلبل دارد و پروانه را هم دوست میدارد
ماهم داریم واحدمونو میفروشیم 76 متر دو خواب کابینت ام دی اف گاز تو کار اخوان انباری بالکن6 متری تازه نقاشی شده اتاق کودک طراحی خاصی داره میز تحریر وکتابخانه ثابت به همراه تخت خواب هوایی نصب شده که کاملا ازفضای اتاق بشه استفاده کرد کف سرامیک و....فقط متری دومیلیون منطقه 17 تهران هستیم خیابان ابوذر اگه خواستی بااین شماره تماس بگیر09383681448