بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بستگی داره به کدوم قسمت اسیب برسونه مال مادرم زده بود چشماش وقرمز شده بود چشماش ممکنه استخوان درد بیاره یا مشکلات دیگه استرس نداشته باش رماتیسم بیماری سختی نیس کنترل میشه انشالله چیزی نیس شاید کرونا گرفتی خوب شدی
بستگی داره به کدوم قسمت اسیب برسونه مال مادرم زده بود چشماش وقرمز شده بود چشماش ممکنه استخوان درد بی ...
نمیدونم. خیلی استرس دارم. آخه تو نت خوندم خیلی چیزای بدی زده بود از حاملگی مولار تا سرطان و عفونت و مسمومیت بارداری. بعد ۲ سال یاردار شدم اونم پر از استرس
نمیدونم. خیلی استرس دارم. آخه تو نت خوندم خیلی چیزای بدی زده بود از حاملگی مولار تا سرطان و عفونت و ...
استرس نگیر قبل بارداری آزمایش ندادی؟فک کنم کرونا گرفتی هنوز اولاشه بازم استرس نگیر کروناهم باشه خوب میشی ضعف و خستگی داشتی از قبل یا بدون دلیل لاغر شی ؟
عزیزم خدا حفظش کنه برات دکترم گف تو بارداری طبیعیه. فقط تو نت چیزی نخون خیلی استرس میده.
انشاءالله
سلامت. باشی گلم .دوتا قبلا سقط داشتم خیلی استرس میگیرم از هرچی آخه زده prcیعنی عفونت و التهاب بالا ای آس ار مهم نیست بیشتر سر این نگرانم .الان فکر کنم شما بچه اتونبه دنیا اومد؟یا هنوز باردارید؟