2777
2789

بچم ۲سالشه از شیرگرفتمش شبا قبل خواب چی بدم بخوره ؟

مخالفای جوربه:به جوربه ها پیش پیش میکنه🤣جوربه هارو تو گونی میکنن🤣

یکم پلو خورشت دیدم میدن 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

غذایی که خودتون میخورین.بچه دو ساله غذای خانواده میخوره عزیزم.حالا اگر شام رو زود میخورین میتونی بعدش بهش میوه بدی 

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
ولله بچه من تا همین الان ک سه سال و نیمشه هنوز شبا بیدار میشه با وجودی ک شامم کامل میخوره من شیر گرم ...

آخه میدونی شامو زودمیخوریم میخوام یچیز باشه قبل خواب بدم معدش پرباشه

هرغذایی خودمون میخوریم میدم بهش پسرمن ۲سال نیم قبل خوابم میوه میخوریم

پسرت شب تاصبح میخوابه؟چندباربیدارمیشه؟

پسرت شب تاصبح میخوابه؟چندباربیدارمیشه؟

اره عزیزم تاصبح میخوابه فقط یه لیوان اب بالا سرش میزارم یوقت تشنش بشه خودش بلندمیشه میخوره 

اگر گشنه باشه یا شام زود خورده باشه قبل خواب یکبار دیگه بهش غذا میدم 

خداجون شکرت بخاطر شوهر خوب و بچه قشنگی ک بهم هدیه دادی...بوس  
یعنی علاوه بر شام قبل خوابم پلوخورشت بدم؟

شامو زودتر بده تا خواب فاصله بیوفته غذا بده پوره سیب زمینی چیزی

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب