2777
2789

نمیدونم چرا توی یه سال حداقل ۵درجه تیره شده بدنم..خودم اول گتدمی بودم حالا سبزه تندشدم  اصلانم باافتاب درارتباط نیستم یعنی هرروز دارم تیره ترمیشم توی یه سال شاید ۵درجه تیره شدم کسی مثل من بوده بعد خوب بشه

لطفا منو لایک نکنید😘😘😘

باید بری دکتر پوست به سلول های پوستت ربز داره به نظرم با کرم درست میشه

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
بیشتر ببینید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینجوری نشنیده بودم..اما خودم پوستم سفیده تو تابستون که برم بیرون صورتو دستم کمی تیره میشه اما زمستون باز برمیگرده حالت قبل...برو دکترخب

دخترم  ۹۸/۸/۱۸درست روز تولد باباییش پا به این دنیاگذاشت وشددنیای من وباباش..پناه خانوم عاشقتیم ..کاربر جدید نیستم..کاربریه دوممه..

من بعد از سنه بلوغم ۵ درجع روشن شدم 

از سبزه شدم سفیده سفید

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
بیشتر ببینید

من باردارشدم پوست یه قسمتایی ازبدنم مثل دست وب ا س ن وکمرتیره شداونم چنددرجه. ولی الان خداروشکربعداز5سال ازاخرین بارداریم داره مث جاهای دیگم میشه. خودبه خود

دیگه غم ادامه دارنیستم  درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود