2777
2789

عزیزان چیکار کنم؟😔این دوهفته درگیر اسباب کشی بودیم کلی هزینه داشتیم، البته چند روز پیش یک و صد براش چند دست لباس پاییزه و زمستونه گرفتم، خودمم جمعه پام کارتن افتاد روش و مو برداشت و الان تو آتل هستش😓 اصلا هیچ ایده ای ندارم واسه تولدش😭😭 نمیخوام دخترم بدون تولد بمونه😭😭😭

آخی ی کاپ کیک لیوانی که اسونه درست کنید یا میتونید سرپاباشید ی کیک روشم شکلات اب کرده بریزید 

خدایا وقتشه معجزتونشونم بدی ♥️                         خدایاشکرت که به ارزوم رسیدم ازبین رفتن کرونا سلامتی خانوادم  ارامش وخوشبختی در زندگی برطرف شدن مشکلات مالی داشتن بچه های صحیح وسلامت وصالح   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا برای بچه ی کوچیک واجب نیس تولد گرفتن

چون الان کوچیکه نمیفهمه

پولی که میخوای خرج کنی رو بذار حسابش

یه کیک تو خونه درست کن با هم بگید بخندید

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو

کاری نداره ک 

ی کیک بگیر یا سفارش بده

ی لباس ست مثلا همتون رنگ صورتی بپوشین یا...

۴ تا دونه بادکنک و فشفشه و شمع همین

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

سلام عزیز با ذوق دخترم خودتون براش کیک عدد دو درست کنید یک کیک گرد و یک مستطیل میخواهد برای تزیینات هم از انواع بادکنک و کاغذ رنگی میتونید استفاده کنید مثلا تزیین رنگین کمان یا تزیین با تم دایناسور و رنگ سبز. حتما لزومی نداره دعوتی داشته باشید یا خرج آنچنانی کادو بدید چون معمولا بچه ها یادشون نمیمونه ولی بازی های هیجانی و عکس و کلی کارهای هیجان انگیز میشه تو این روز انجام داد. نرم افزار پینترست و نصب کنید ایده های نابی داره 

پانزده سال سخت کار کردم درس خوندم مقاله نوشتم وترجمه کردم  دنیا رو سفر کردم اما و اما لذت هیچ لحظه ای به اندازه لحظه زایمان نیست (سه بار) تجربه کردم. بی نظیره. خدای من به همه آدمها لذت پدر و مادر شدن و بچشون ❤💖💗

ای جان. مبارک انشا.... من خودم تولد ۲ سالگی پسرم که اردیبهشت بود. براش کیک خریدیم. براش خونه رو تزیین کردم. آش درست کردم و شام از بیرون گرفتیم. کلی هم عکس گرفتیم سه تایی بهمون خوش گذشت. چون کرونا بود کسی رو دعوت نکردیم. برای خانواده هامون غذا و کیک بردیم 

و خدایی که همین نزدیکی ست. خدای آرام، شنوا، دانا، مهربان و بخشنده ی من دوستت دارم.......

تم تولد و بادکنک هلیومی اینچیزا از دیجی کالا یافروشگاه معتبر شهرتون سفارش بده بهمراه پیش دستی و چنگال یکبار مصرف و لیوان یکبارمصرف کیکم بخر ترجیحا فوندانت نباشه بهتره چون بیشتر برای جنبه ی زیبایی خوبه تا خوردن

میوه هم بخر نوشابه بخر اگه تعداد کمین برنج و خورشت اگه زیاد که ساندویچ بازم بستگی بخودتون داره شمع تولد و وارمر بخر لباسم اگه میتونین ست کنین اگر نه هم رنگایی بپوشین مکمل هم مثل طوسی و صورتی هرکی یه رنگشو مثلا

فشفشه و بادکنک یادت نره دوس داشتی پفیلا هم درست کن مبارک باشه

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.

ایجان منم دوس دارم تولد دوسالگی دخترمو که دی ماه هست خوب بگیرم.بااینکه باردارم دوس ندارم براش کم بزارم.در حد جیب خودم سلیقه به خرج میدم.آخه یه دختر کوچولو بیشتر ندارم که.😍😄اسی تولد گل دخترت مبارک باشه.پسرمم چند روز دیگه تولد 6سالگیشه.خدا بهم توان بده😄