2777
2789
عنوان

دوست پسر دارین.اگه دارین بگین چی کار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 67 پست
ماجرای رل زدنم مربوط به قبل از سینا میشه  من 18 سالمه و اون20  تقریبا 8 ماه پیش بود فهمی ...

تو اگ دوس پسرتو دوس داشتی ک عاشق سینا نمیشدی😑😑😑

میشه با دلای پاکتون واسه رسیدن به آرزوم ک رسیدن به عشقمه یه صلوات مهمونم کنین؟❤اجرتون باخدا🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همکارای مامانم میگن با همه باش اما به یکیش دل ببند 

من خیلی مغرورم 

اما این قدر تابلو کارام که مامانم هم میگه فاطمه رفتارش با سینا فرق میکنه چون من با پسرا زیاد گرم نمی گیرم اما تمام مدت دارم با سینا حرف میزنم

ماجرای رل زدنم مربوط به قبل از سینا میشه  من 18 سالمه و اون20  تقریبا 8 ماه پیش بود فهمی ...

اسییی خواهشااا خواهشاااا برای حفظ جون خودت کات کن  اطلاعاتیا خیلی مرموزن  در ضمن این که دست خودشون نیست نمی تونن خیلی چیزا رو بگن نمی تونن خیلی جاها برن و اینکه همین الانشم اگه تو حتی یه بارم بهش زنگ زده باشی از خود سازمان اطلاعات رد گوشیتو میگیرن تمام تماس  ها و ارتباطاتت و همچنین کل خانوادت تحت کنترل در میان 

همکارای مامانم میگن با همه باش اما به یکیش دل ببند  من خیلی مغرورم   اما این قدر تا ...

همکارای مامانت چقدر خرابن !

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...لینک تاپیک چالش ناشناس جدید من

وا به سینا چیکار داره

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.