نمی دونم چرا این روزا رلم گیر داده چادری بشم :بیرون نرم با پسرای فامیل زیاد نگم و نخندم:خونه سینا اینا هم نرم دارم دیوونه میشم هر لحظه داره چکم میکنه چرا انلاینی اون ساهت که انلاین بودی با کی بودی از این چیزا ... دیروز که رفته بودم بیرون خیلی دیگه داشت از این چیزا می گفت جوابشو ندادم و هی زنگ رو زنگ می ترسم مامانم بفهمه و...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ماجرای رل زدنم مربوط به قبل از سینا میشه من 18 سالمه و اون20 تقریبا 8 ماه پیش بود فهمی ...
اسییی خواهشااا خواهشاااا برای حفظ جون خودت کات کن اطلاعاتیا خیلی مرموزن در ضمن این که دست خودشون نیست نمی تونن خیلی چیزا رو بگن نمی تونن خیلی جاها برن و اینکه همین الانشم اگه تو حتی یه بارم بهش زنگ زده باشی از خود سازمان اطلاعات رد گوشیتو میگیرن تمام تماس ها و ارتباطاتت و همچنین کل خانوادت تحت کنترل در میان
همکارای مامانم میگن با همه باش اما به یکیش دل ببند من خیلی مغرورم اما این قدر تا ...
همکارای مامانت چقدر خرابن !
بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...لینک تاپیک چالش ناشناس جدید من
خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.