2777
2789
ای وااااااااااااااااااااااااااااااااااای خیلی ناراحت شدم خدا بهشون واقعا صبر بده
عزیزم ذره ذره وجودم بی صبرانه منتظرم در وجودم ریشه بزنی و من طعم شیرین مادر شدن رو بچشم ....
واقعاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا سخته خیلی خیلی.............................
عزیزم ذره ذره وجودم بی صبرانه منتظرم در وجودم ریشه بزنی و من طعم شیرین مادر شدن رو بچشم ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای گریم گرفت دور از جون پارمیس همسن پارمیس بود خیلی سخته نمی دونم چی بگم هیچی نمی تونه آرومشون کنه خدا بهشون کمک کنه. آخه چرا دیر بردنش دکتر چی شد ؟
من نه شوق رفتن به بهشت دارم و نه خوف از جهنم، برای من بهشت آنجاییست که آزادی باشد.
آخ اگه اینجا بودن مطمئنم نجات پیدا می کرد البته عمر دست خداست ولی پارمیس من 10 روزش بود خیلی بدتر از این شد که 2 هفته بیمارستان بود شب و روزمون شده بود گریه ولی بخیر گذشت.
من نه شوق رفتن به بهشت دارم و نه خوف از جهنم، برای من بهشت آنجاییست که آزادی باشد.
خدا بهشون صبر بده هیچی دیگه نمیتونم بگم واقعا سخته . من همیشه به فکر ترنم نی نی سایتی سه ماهه که تو. هواپیمای ارومیه سقوط کرد می افتم ولی خوبی اون این بود که بابا مامان هم با هم رفتن ولی این یکی واقعا سختتره مامانش یعنی میتونه دیگه زندگی کنه
فاصله تان را با آدمها حفظ کنید !

از یک جایی به بعد ،

آدمها تاوان دوری آرزوهایشان را

از نزدیکی شما می گیرند....
مامان زادین وای باورت نمیشه منم همیشه به اون ترنم کوچولوی بیگناه فکر میکنم و جیگرم اتیش میگیره
خیلی سختههههههههههههههههههههههههههه
من دارم دق میکنم
من اصلا جنبه اش رو ندارم
حالم خیلی بد میشه
از مرگ و میر وحشت دارم و همیشه کابوس میبینم
چه به رسه به نوزاد و بچه
دیوونه میشممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم