محلش ندادم کار بدی کردم؟ اومد داخل خونه همیشه میرفتم جلو در میگفتم خسته نباشید صورتشو میبوسیدم ولی امشب کاری نکردم فقط شام گداشتم جلوش اومدم باز سر گوشیم
به نظرتون کار اشتباهی کردم؟
لطفا برای حاجتم صلوات بفرستید. خدایا خودت مواظب عزیزانم باش❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
امروز به حدی منو قلقلک داد نزدیک بود دسشویی بکنم همش لکه بینی دارم پریشب زیر بغل عرقیشو گداشت زیر دم ...
خخخخخ نه دیگهـ کافیه.چرا پس اینطوری میکنه
عضو اکیپ علمی تخلیلی 😉من همون بهووونه سابقم☺.شب خوابیدم صبح بیدار شدم دیدم بدون هیییییییچ دلیلی لغو کاربری شدم😔😔با سابقه سه سال عضویت😣 پس.... فک نکن که تازه واردم😏😏من خودم شاخ نی نی سایتم😏😏😂
وا ...اشتباه بوده کارت از صبح رفته سرکار تا الان بعد شما محل ندادی فکر کن قلقلکش دادی بعد ناراحت شده صبح رفتی شب اومدی محلت نده؟خوشت میاد...بهتر بود بهش می گفتی حرکات تند ضرر داره عشقم...دلزدش نکن فردا دیگه شوخی بات نمی کنه بعد میگی چرا شوخی نکرد باهام...مردا اطلاعات ندارن بهش توضیح بده.منم همسرم گاهی ی حرکت می زد می گفتم نکن ضرر داره..ولی نا با قهر...
اونم الان نمیدونه اصلا برای چی قهرکردی یارشون نمیمونه که....کاش ماهم مثل مرداحافظه مون کوتاه مدت بود
کاااشش....
امشب بحثمون شد بعد بهم حرف زشت زد بعد ۲ دقیقه اومد میگ خستم حال ندارم جا بندازم رو تخت بخوابیم گفتم نه با بچه نمیشه گفت خب کجا بخوایم منم اعتنا نکردم گفتم هر جا دوست داری اونم رو تخت در عرض ۲ سوت از خستگی بیهوش شد اونوقت من هنوز اعصابم خورده و خوابم نمیره
عزیزم غلط کرده خیانت کنه😐😑 گوشیش همش دست خودمه ببین مشکلی ندارم با قلقلکش ولی خب الان بار دارم بچم ...
قربونت برم فقط خواستم باهات شوخی کنم ، مطمئنا خانوم خوبی هستی که اینقدر دوست داره و باهات اینجوری رفتار میکنه .... ایشالله همیشه زندگی تون خوب باشه و کوچولو هم سالم دنیا بیاد
این زندگی ناجالب در شأن انسان جالبی مثل من نیست واقعا😒