2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه والا فقط زنگ میزدن جنسیت رو می پرسیدن

من پسرام تک نوه پسریشونن

بعد هی بهم عر میزد بچه برا چیت بود برا چی اوردی اشتباه کردی

بعد یه بار زن داداشش زنگ زده بود گفت چرا دخترت انقد با فاصله کم زایماناشو کرده؟

قشنگ این جمله رو گفت(حاج خانوم جون اینا زن خوبن دوس دارن بچه زیاد بیارن تازه میخوان یکی دیگه بیارن

ژن خوب ۲تا کمشه)

اصن وا رفتم

خاک تو سرش 

من میخوام بدونم بچه های من بهش بیشتر تعلق دارن

یا بچه های دخترش؟؟؟؟؟؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
چه چیپ و بی عقل😒😒😒😒

زنیگه گاو 

منم که بی سیاست هیچ بلد نیستم جواب بدم

شوهرمم میگه کلا فک کن خانوادم وجود ندارن

ما وظیفمون سالی یه بار سر زدنه فقط😶

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
زنیگه گاو  منم که بی سیاست هیچ بلد نیستم جواب بدم شوهرمم میگه کلا فک کن خانوادم وجود ندارن م ...

خبه که شوهرت درکت میکنه.من یه سقط داشتم الان هم چون فولیکام کوچیک هستن فعلا تحت درمانم یه بار مادر شوهرم تو جمع گفت چی شد بچه نمیارین.منم زل زدم تو چشماش گفتم تو که آوردی کجای دنیا رو گرفتی.یکیش رو من بردم ماهی یک بار میبینیش

خونواده شوهر من که اصلا تو این مدت یه زنگ به من نزدن

همسایه دیوار به دیواریم یه بار غذا برام ندادن مامانم خونه ش دورتره اکثرا غذا برام میپخت میاورد 

ماه آخر هم مادرشوهر بی وجدانم چنان دعوایی بین شوهرم و خونواده م راه انداخت که الان شوهرم با مادرم اینا قهره منم چهارشنبه عملم هس از الان نگرانم خدا ازش نگذره که زندگیم رو خراب کرد

خدایا شکرت بخاطر همه چی