2777
2789
عنوان

شما هم از ذوق دارین میترکین یافقط منم

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 52 پست
چرا متوجه ام ولی منظورم اینه مردم الان دغدغه و گرفتاریای مهمتری دارن واقعا درک نمیکنم اونایی که برای ...

ببین عزیزم آدم همون قدر که به وضعیت اقتصادی و بهداشتی مناسب نیاز هست، به عاملی برای روحیه خوب و کنار اومدن با شرایط نامناسب هم نیازه.

پس منع مردم از شادی کار اشتباهیه.

اما وقتی متعصبانه همدیگه رو بخاطرش ناراحت میکنن ایراد داره

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همین عربا بهترین بازیکن تیم رو دو ساعت مونده به بازی محروم کردن نمی دونین  مجبور به اظهار& ...

عربا چیه دوست عزیزززز

وقتی میگین عربا ینی تمام عربا

اسم کشورا رو بلد نیسی؟ خبر نداری همون بازیکنی که محروم شد خودش عرب بود؟

کاش کاش کاش بلد باشیم جوری حرف بزنیم که نیاز به دفاع احمقانه بعد از حرفمون نباشه

اگه پولش به مردم میرسید یه چیزی ولی اونا پولشو میگیرن و ما خودمونو از خوشحالی خفه کنیم که چی بشه

برای روحیه...یک دلیل برای شادی

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست
خب دارن همین کار رو میکنند که ، فقط گهگاهی در مقابل یک تیم ضعیف ، میبرند 😅 هنر اینه که جام جهان ...

شما که اصلا فوتبالی نیستی و مقدار خرجی اونور و اینور میکننو نمیدونی بهتر نیس تا قهرمان جام جهانی نری؟

تو آمدی از راه در آن شب بیمار، همراه تو دنیا با من قدم میزد..🍃
من که کاملا مخالف این چیزا هستم موفق باشید❤

احتمال داره به مرور زمان بخاطر بالا رفتن سن، حتی توی دلتون نظرتون عوض بشه

همچنین💖⚘

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹