2777
2789
عنوان

سرویس چوبم قهوه ایه ..دوس ندارم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 36 پست

قهوه ای خیلی فضای خونه رو گرم نشون میده. من سرویسم قهوه ای روشن بود ۶ماه از عرپسیم گذشت همشو قهوه ای سوخته رنگ کردم. خیلی شیکه😍 دردسر رنگ سفید رو نداره

ناهار خوریم فانتزی سفید بود واای کوچکترین لکی رو نشون میداد خستم کرد

قهوه ای خیلی فضای خونه رو گرم نشون میده. من سرویسم قهوه ای روشن بود ۶ماه از عرپسیم گذشت همشو قهوه ای ...

مرسی گلممم😚😚😚

خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوشبخت باشی عروس خانوم😙😙😙😙

فداتشم😚😚😚

خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊
عالی بود خوشم اومد😁

عزیزم قهوه ای هیچوقت از مد نمیره . چرک نمیشه .

ولی سفید خز شده

خدایا هر لحظه تو را شکر  ممنونم بابت هدیه قشنگت    دوستای عزیز منو تو تاپیکای ختم و داستان زندگی صدا کنین . ممنونم از همتون
عكسش بده

ندارم عزیزم

ان شالله همه چیم تکمیل شد و خونم چیدم ااپیک میزنم😍

عزیزم قهوه ای هیچوقت از مد نمیره . چرک نمیشه . ولی سفید خز شده

اخه دیدم واسه خونه عروس خیلی خوشکل میشه 

سفید هم بود تو مغازه اما خیلی طرحاش ساده بود

ولی اینی ک گرفتم خیلی شیک و جاداره 

اما رنگشو دوس ندارم

دورررر از جون استارتر بقیه زبونم لال...

اینجا اینجوریه ک یکی میاد میگه من سرطان روده دارم خواهرم سرطان لوزالمعده

بقیه میان میگن بابا سرطان لوزالمعده ک خیلی خز شده دهاتیا میگیرن

اتفاقا سرطان روده خیلی باکلاسه😒😒😒😒😒

چیزیم ب اسم سلیقه نداریم! قرارم نیس ب سلایق بقیه احترام بزاریم

برا دلداری طرف 

ترررر میزنیم ب دلخوشی های ی نفر دیگه 

استارتر قرار نیس همه وسایلشون سفید باشه 

بسلامتی و دل خوش استفاده کنین 

عزیزم من ده ساله ازدواج کردم ۳ بار وسایلامو عوض کردم قرار نیس ک تا اخر عمر استفاده کنی 

وااااا🙁