2777
2789
عنوان

1400 صلوات هدیه ب حضرت عباس🙏🌷

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 43 پست
۱۰۰تا به نیت اینکه باردار نباشم ۱۰۰تاشم به نیت اینکه تا سال بعد همین موقع بریم سر خونه زندگیمون بر ...

سلام آبجی جون خوبی عزیزم 14صلوات فرستادم برای امضات 🍁💚💛🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم میشه برای نیتم دعا کنی؟؟؟من به پسری که میخوام برسم؟؟؟نمیدونم چرا حس میکنم دعات میگیره...دستت د ...

من خودم بنده گناه کارخدام ان شاالله دلت شاد بشه ولی من خودم کسیو میخاستم... ی خاستگار برام اومد و خانوادم گفتند خاستگارت بهتره از هر لحاظ و من چ گریه ها و ناله ها ک نکردم ولی ب خواست خانوادم با خاستگارم صحبت کردم و شد همسرم بحمدلله راضی ام و میبینم اگ با اون ازدواج میکردم تو شرایط الانم خوشبخت نبودم. 

اصرار نکن ب کسی یا چیزی از خدا بخاه و توکل کن بگو خدایا اونکه صلاحمه و درسته رو نصیبم کن نماز شب بخون درست میشه 

بخدا عزیزم من خودمم عاشق بودم میفهمم این حرفارو ولی هر چی صلاحته رو از خدا بخاه اونقدر من  اصرار ب چیزایی کردم ک بعد فهمیدم اصلا صلاحم نبوده ازدواج رو نمیشه زوری از خدا خواست 

شما هم ان شاالله دلت اروم بگیره خوشبخت بشی هر چ زودتر اگ این پسر ب صلاحته بهم برسین 💚🌺

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
منم صدتا میفرستم برای اقا،به نیت اینکه سهم ارثمو بگیرم دعام کنید خیلی به پولش نیاز دارم خدابیامرزه ...

قبول باشه عزیزم ان شاالله کارت راه بیفته💚

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
سلام آبجی جون خوبی عزیزم 14صلوات فرستادم برای امضات 🍁💚💛🌹

سلام عزیزم مرسی مهربون 

انشاالله حاجت روایی خودت😻

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
300 صلوات به نیت اقا ابالفصل انشالله همرو حاجت روا کنه وگره از مشکلات همه باز کنه🙏خدا مادرتون رحمت ...

دلت شاد ان شاالله🌷خوش روزی باشی🙏

سلام عزیزم مرسی مهربون  انشاالله حاجت روایی خودت😻

خواهش میکنم ممنونم همچنین 🤗😘🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
خدا خیرت بده🙏🌷

ممنون گلم ❤️🌹

تموم شد ؟

ن عزیزم هر تعداد ک میخای بردار قبول باشه 🙏🌷

@اعتصامی     @sarire    

50تا میفرستم گلم♥

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻