2777
2789

؟ من داشتم به آرایشگری فک میکردم بعد به این فک اوفتادم که خیلیییی خستگی داره 

چه رنگ کردن مو ....میکاپ .... شینیون ....ی سره باید رو پا وایسی شاید ۵ ۶ ساعت باید ایستاده کار بشه 

نمیدونم نشستنی هم میشه ؟ من تا حالا آرایشگاه نرفتم فقط دوبار برا مدل دوستم رفتم 

✒من باید به دستش بیارم 💪💪💪💪💪 چون به آرزوم قول رسیدن دادم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حوصله زیاد میخواد.و اره اکثرا سرپایی.فقط موقع میکاپ میشه نشست بقیه ش همه ش سرپا.و کمردرد و گردن درد و اینا میگیرن یه سری

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
حوصله زیاد میخواد.و اره اکثرا سرپایی.فقط موقع میکاپ میشه نشست بقیه ش همه ش سرپا.و کمردرد و گردن درد ...

اره که منم حوصلشو ندارم 

شده هی میکاپ کنه بعد ببینه بهت نمیاد یا خراب کرده باشه دوباره پاک کنه دوباره از اول ؟😤

دوستای دیگم جواب بدن لدفن 😚

بخاطر کرونا اوضاع کار داغونه

درامدروزانه میلیونی هم فقط مال معروفاس

وزن شروع ۷۰.     وزن فعلی ۶۸        وزن هدف ۵۵.     تاریخ شروع رژیم ۱/۲/۱۴۰۳  یکبار تونستم دوباره هم میتونم.        شبیه نقطه ویرگول ، خواستار پایان محکوم به ادامه
اره که منم حوصلشو ندارم  شده هی میکاپ کنه بعد ببینه بهت نمیاد یا خراب کرده باشه دوباره پاک کنه ...

پ بیخیال شو😁ارایشگری که درست اموزش ببینه خراب نمیکنه گلم.قبل میکاپ میدونه چیکار کنه و چه مدلی 

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
بخاطر کرونا اوضاع کار داغونه درامدروزانه میلیونی هم فقط مال معروفاس

عزیزم امضاتو خوندم 

من نمیدونستم حق تحصیلم باید از این مردا گرفت 

حق مسکن چیه ؟

یکی مثل من ۲۴ سالمه مجردم دلم ازدواج میخواد 

یکیم مثه شما 

موندم چی بگم 

شما که سن کم ازدواج کردی ازدواجو چجوری میبینی ؟

من که یکیو میشناسم دختره ۱۳ ساله شد تو یکسال عقد و عرویسش کردن اون شوهرش خیلی خوبه بعضی وقتا من حسرتشو میخورم مثه دیوونه ها 

عزیزم امضاتو خوندم  من نمیدونستم حق تحصیلم باید از این مردا گرفت  حق مسکن چیه ؟ یکی مثل ...

حق تحصیل گرفتم ک بزاره درس بخونم

حق مسکن گرفتم ک انتخاب کنم محل سکونت رو

😉

ازدواج وقتی خوبه ک مستقل باشی

ن اویزون شوهر

وزن شروع ۷۰.     وزن فعلی ۶۸        وزن هدف ۵۵.     تاریخ شروع رژیم ۱/۲/۱۴۰۳  یکبار تونستم دوباره هم میتونم.        شبیه نقطه ویرگول ، خواستار پایان محکوم به ادامه