2777
2789
عنوان

باردارا بیاین

129 بازدید | 29 پست

سلام حالتون چطوره ان شاءالله ک خوب باشین

شما چطوری روزتونو میگذرونین من خیلی حوصلم سر میره

اوایل ۱۸ هفتم

ویارتون بهتر شده؟ 

من هنوز بعضی شبا حالم بد میشه مخصوصا اگه بویی بهم بخوره😨😕

انسانیتی نیست وقتی کار انسانها کشتن بچه هاست

دیگه مجبوری باید گذروند 

من الانشم بعضی اوقات حال تهوع دارم

پسرقشنگم‌در۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منو‌وباباش رو‌قشنگتر کرد🌹🌹‌اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حاضرم باردار شم نه ماه از خونه بیرون نرم همشم ویار داشته باشم. خدا رو شکر کنین. برا منم دعا کنین

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.

من همش میترسم زبونم لال رشدش متوقف شده باشه یا بند ناف دو  گردنش باشه تمام روزام با ترسه 

بعد دوسال انتظار خدا یه فرشته کوچولو گذاشت تو دلم خیلی خوشحال بودم بعد هر نمازم خدارو شکر کردم ۹ ماه تو وجودم رشد کرد و بزرگ شد وقتی دنیا اومد گفتم من خوشبخت ترین زن دنیام شوهرم دیوانه وار دوسم داشت ثمره عشقمونم دنیا اومده بود ولی نمیدونستم اینقدر عمر خوشبختیم کوتاهه یه هفته به پایان ۴ ماهگی پسرم فهمیدم فرشته کوچولوم سرطان خون داره اول ۶ ماهگی اسمونی شد  اگه امضامو خوندی برای ارامش دلم دعا کن اگه مادری الهی هیچوقت داغ بچتو نبینی اگرم دوس داری مادر  بشی ان شاءالله خدا دامنتو با اولاد صالح و سالم سبز کن برا منم دعا کن خدا بهم اولاد سالم و صالح بده اگه صلاح میدونه ممنون 😔

استارتر عزیز زمانی که حالت تهوع داری و بویی بهت بد میاد برو تو هوای آزاد قدم بزن و لیمو تازه رو نصف کن موقع قدم زد بو کن لیمو رو

خداجونم مرسی که چراغ خونمو روشن کردی و دو تا فرشته ی مهربون بهم دادی ❤❤❤❤❤
حاضرم باردار شم نه ماه از خونه بیرون نرم همشم ویار داشته باشم. خدا رو شکر کنین. برا منم دعا کنین

ای بابا عزیزم اصلا ناامید نشی من دلم روشنه🌸🌸 ان شا ءالله توهم نی نی دار میشی به سلامتی و راحتی ن ویار ن اذیت زایمان همه رو میگذرونی

من همش میترسم زبونم لال رشدش متوقف شده باشه یا بند ناف دو  گردنش باشه تمام روزام با ترسه

واییی منممم با این کارام دورو وریامم دیوونه کردم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

اتفاقا منم امروز صبح بعد چند وقت تهوع گرفتم😖دست بردار نیست. کلا در طول روز۲،۳ ساعت چرت میزنم. بقیه ش هم رسیدگی به خونه ،آشپزی. بعضی وقتا خرید سیسمونی😍 بعضی روزا هم میرم خونه مامانم

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
استارتر عزیز زمانی که حالت تهوع داری و بویی بهت بد میاد برو تو هوای آزاد قدم بزن و لیمو تازه رو نصف ...

اه فوری معدم میخاد از جا کنده شه فوری بالا میارم 

اره تا بو میاد فرار میکنم اما اثر خودشو میزاره لهنتی