2777
2789
عنوان

سلام دوستان ی یه راهنمایی میخوام

92 بازدید | 11 پست

دختر ۱۷ ساله ام هر روز یه چیز جدید از من میخواد ..یه روز میگه لپ بزرگه میخوام برم عمل ..یه روز میگه دندونم و درست کن یه روز میگه چشممو برزگ کن یه روز میگه من برم لیزر موهای صورت ..روز دیگه میخواد بره شکمشو با یه دستگاه که سرد میکنن وچربی رو اب میکنه ..خلاصه خسته ام کرده ..هر روز خونه ما بحث وجدل .وهمه اینها باعث شده بسیار بی ادب وحاضر جواب بشه اصلا احترام بزرگتر رو فراموش کرده هرچی از عوارض اینا میگم اصلا گوش نمیده ..شما بگید من چیکار کنم ..الانم از دستش خیلی دلخور بشم وباهم قهریم...😔😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودم ۱۸سالمه تقریبا همسن دختر شمام این حرفایی که میزنید طبیعیه الان تحت تاثیر جو دوستاش متاسفانه جامعه بیشتر بچه ها اینطوری شدن فقط دختر شما نیست بهتره زیبایی هایی که داره بهش بگید یا یه مدت بهش بگید صبر کنه که چهرش جا بیفته بعد بلوغ بعد اگه خواست عمل کنه بکنه شاید تااون موقع این چیزااز سرش شاید بیفته خودتون ناراحت نکنید این حرفا الان طبیعیه 

به نظر من بهش اعتماد به نفس ندادین و الان دارین میبینین نتایجشو و اشتباه شما بوده ولی خوب به هر حال ...

من با نظر شما کاملا موافقم.بجای این کارا هم خودتون هم همسرتون هم بقیه خانواده و فامیا ازش دائم تعریف کنید.از چیزایی ک ایراد میگیره نه چون بنظرش مسخرش میکنید از چیزایی ک ایراد نمیگیره تعریف زیاااد کنید بگید چقد موهات نازه مامان بیا موهاتو ببافم بگید دستات چقد قشنگن چقد قشنگ میخندی و از این حرفا نذارید این حرفا رو از غریبه بشنوه و دلبسته بشه بعد از این ک نم نم حس بهتری ب خودش پیدا کرد بهش زمان بدید تو ی دوره ای نوجوونا خیلی از خودشون ایراد میگیرن بعد خودشون بیخیال میشن.بجای جنگ و دعوا دستشو بگیرین بهش بگین دخترک خوشگلم تو همینطوری از همه قشنگ تری.اشتباه اول اول اول از شما بوده با دعوا فقط از خودتون دورش میکنید

من با نظر شما کاملا موافقم.بجای این کارا هم خودتون هم همسرتون هم بقیه خانواده و فامیا ازش دائم تعریف ...

درود به شما دقیقا

به هر حال بچه ی ایشون بوده و تو خونه ی ایشون و تحت تربیتشون بزرگ شده هر مشکلی باشه اشتباه توی تربیت غلطه و اون بچه گناهی نداره الانم نباید از دستش عصبانی بشن

ولی کاریه که شده

درود به شما دقیقا به هر حال بچه ی ایشون بوده و تو خونه ی ایشون و تحت تربیتشون بزرگ شده هر مشکلی باش ...

من تاحدودی حرف شما رو قبول دارم خانواده حرف اول رو میزنه منم تحصیل کرده ام .. ولی اینو بدونین که مدرسه ودوست هم زیاد تاثیر داره ..من یکی از دوستاشو اصلا دوست ندارم ولی نمیتونم زیاد بهش بگم ..چون با اون حالش خوبه ولی یه رفتارایی داره که من دوست ندارم ..واینم انگار از اون کپی برمیداره ...