2777
2789
عنوان

بچه ها من انقد خسیسم.چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 47 پست
پس انداز دارم شوهرم اونطوری نیس.خونه رو زده به نامم.کلا هرچی بخوام میخره.ولی خودم خسیسم

منم اینجوریم

دلم میاد پولش رو خرج کنم

به زور فرستادم موهام رو کراتین کردم

البته جشنواره رفتم نصف قیمت😁😁😁

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینا که هست همیشه تو خونه منظورم چیزای بیخوده

منم اینجوریم

دیروز ۳۰ تومن پول هله و هوله دادم عذاب وجدان گرفتم😐😐😐

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

نگران اینده هستی حق داری با این وضعیت .ولی باید خرج کنی حتی کم شوهرت اینجوری غرورش خورد میشه فکر میکنه نمیتونه از پس مخارج بر بیاد وقتی نگرانیه تورو میبینه .قناعت خوبه مرد احساس غرور میکنه ولی اینکه هیچ حرکتی نکنی ناراحتش میکنه

گلرخ سابق😴  
از آدمای خسیس بدم میاد. یه دوست خسیس داشتم اومد خونمون یه شیرینی اورد بوی گند ترشیدگی میداد. اوردم ج ...

اوووووه.نه اینطوری بابا...

مثلا دلم نمیاد ۲تا مانتو ک چشمو گرفته بگیرم.۱میگیرم و همش میگم ایکاش اونم میگرفتم

بخدا خیلی گرونیه فشار میاد اخه

امروز چشمم یه قواره چادر گرفت ۷۰۰.الکی گفتم خوشم نمیاد

اوووووه.نه اینطوری بابا... مثلا دلم نمیاد ۲تا مانتو ک چشمو گرفته بگیرم.۱میگیرم و همش میگم ایکاش اون ...

سالی یکبار باشه اشکال نداره

من پارسال خریدم ۵۰۰ 

حدود ۲ تومن رفتیم تبریز خرید خوب واسه خودم کردم

مطمعنم ۳ سال م رو تامین میکنه

هرکی دلش نمیاد پولخرج کنه بیاد منو ببره بیرون ددر تا آموزشی خصوصی بهش درس بدم 

دلم ک میاد ولی خب کلی کار میخواییم کنیم

ماشین نداریم.

کلی قسط داریم

به اینا فکر میکنم دیگه