2777
2789
عنوان

به نظرتون خدا انصاف کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1546 بازدید | 19 پست
منم میگم اگه کلا قاعده ش اینطوری بود که مثلا سالی یه بار یا دو بار پریود میشدی خیلی بهتر بود تا هر ماه . منم سندرم قاعدگی دارم فک کنم در طول ماه یه هفته حالم خوشه . بعدش همش کلافه ام و بی حوصله . دیگه نزدیک پری ک میشه میخوام همه رو خفه کنم تازه بعضی وقتا دارو هم میخورم ولی خیلی فایده نداره . آقایون محترمم که همچین درک خیلی خوبی ندارن که دائم بخوای بگی حالم بده . یه وقت دیدی حاله اونا هم بد شد !!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من از اردیبهشت تا حالا هر ماه 10-16 روز خونریزی دارم

3بارم دکتر رفتم درست نشده هنوز

قبلا خیلی سر پریود شدن غر میزدم خیلی.اصلا نتونسته بودم باهاش کناربیام.همیشه کمرم و شکمم و پاهام دردمیگرفت.

ازوقتی اینجوری شده دیگه غر نمیزنم!!!
نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش نوشت:پسرم!یک بهار،یک تابستان،یک پاییز و یک زمستان را دیدی!از این پس همه چیز جهان تکراریست جز مهربانی...
من پریودام منظم بود اما هر ماه دل درد شدییییییییییییید رو روز اول پری داشتم. من مجردم رفتم دکتر گفت شاید کیست داری. سونو دادم.گفتن چیزی نیست. همیشه بابت دردام گله میکردم به خدا. میگفتم چرا من باید این درد سنگین رو تحمل کنم ولی داداشام نه.تا اینکه پریودام کاملا به هم ریخت . یه بار تا 40 روز لکه بینی پیدا کردم و خونریزی. بعد شنیدم اگه پریود منظم نباشه شاید تو بچه دار شدن هم در اینده مشکل پیدا کنم. هر وقت خونریزیم شروع میشد تا 20 روز ادامه پیدا میکرد و دیگه اصلا درد نداشتم.فقط خونریزی زیاد داشتم بدون درد. دلم واسه دل دردای منظمم تنگ شده بود. وزنم اومد پایین. تا اینکه دکتر سه ماه بهم قرص داد و الان دو ساله که دوباره منظم شده مثل سابق.

خدایا از اینکه هر ماه سر وقت پریود میشم و مجبور نیستم واسه پریود شدن آمپول بزنم ممنونتم.
خدایا از اینکه دل دردای من نشون دهنده اینه که هر ماه تخمک آزاد میکنم و سالمم ممنونتم.(البته درد نداشتن نشونه عدم سلامتی نیست ها)