2777
2789
عنوان

کمک

73 بازدید | 8 پست

کمکم کنید مادر خوبی باشم 

گر نداری دانش ترکیب رنگ 🌹 بین گلها زشت یا زیبا مکن/ خوب بودن شرط انسان بودن است❤ عیب را در این و آن پیدا مکن《مولانا》....همه زندگیم بچهام     

یه دختر ده ساله و یه پسر شش ساله دارم اصلا نمیتونم باهاشون رفتار خوبی داشته باشم همش عصبیم و بهشون پرخاش میکنم

گر نداری دانش ترکیب رنگ 🌹 بین گلها زشت یا زیبا مکن/ خوب بودن شرط انسان بودن است❤ عیب را در این و آن پیدا مکن《مولانا》....همه زندگیم بچهام     

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چ کاری ازماساختس؟

بگید واکنشتون به سرکشی کردن بچهاتون چیه

عصبتوکنترل کن دمنوش بخورآرامش بگیری پیش خودت فک کن خیلیاآرزوشونه دوتادسته گل داشته باشن وجای توباشن

وقتایی که ارومم فکرشو میکنم اینقد اذیتم کردن که حتی وقتایی هم که ساکتن نمیتونم باهاشون مهربون باشم

بگید واکنشتون به سرکشی کردن بچهاتون چیه

خب عزیزمن بچن دیگه بجای حرص خوردن باهاشون بازی کن سرگرمشون کن یه تفریح براشون فراهم کن ک خسته بشن خودتم لذت میبری

دخترم تمام هستیمه💕برای عکس تگم کنید😘
وقتایی که ارومم فکرشو میکنم اینقد اذیتم کردن که حتی وقتایی هم که ساکتن نمیتونم باهاشون مهربون باشم

توبچه برادرمنوداشتی چی میگفتی.ببین انقدروحشیه که نگوخواستم بگم سرکش دیدم راجب اون صدق نمیکنه ازیخچال بالامیره توحساب کن اون چیه

دخترم تمام هستیمه💕برای عکس تگم کنید😘