دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
موقع عصبانیت بگو ۱۰ تا صلوات میفرستم .یه لیوان اب یخم میخورم بعد حرف میزنم و عصبانی میشم
چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
هیچ کاری تا آخرش تموم نمیکنم اولش هیجان دارم وسطاش بی انگیزه میشم یه روز بیخودی ناراحت و عصبی ام بچمو دعوا میکنم یه ساعت بعدش مهربون میشم بین قطب مثبت ومنفی در نوسانم
معاشرت با کسایی که خشمشونو کنترل میکنن خیلی خوبه , الگو عملی میشن برات , از خدا و ائمه کمک بگیر, برا خودت تشویق و تنبیه قرار بده, خوندن احادیث هم کمک کننده است اینکه ثواب فرو بردن خشم را بدونی یا عواقب ناراحت کردن دیگرون , کنترل خشن یه مهارت هست مشاور هم بهت کمک میکنه تو به دست اوردن این مهارت
عزیزم یه صلوات برا تعجیل فرج بفرست انشالله دعای امام زمان عج الله شامل حال همگی مون بشه