الان ازدادگاه میام اکثراکسایی که درس نخونده شاغل نشده وچشم وگوش بسته وزیربیست ازدواج کردن توزندگی بیچاره شدن براطلاقشونم زجرکش شدن .هرچی مستقل سی سال به بالاازدواج کردن بهترین زندگی .اگرم جداشدن اونقدرمستقل بودن که محتاج حتی جهازشون نباشن .نیاین بگین نه من ۱۰سالمه سه تابچه دارم خوش خوشانمه .اولااستثناء هس دوماهنوزراه درازی دارین تامعنی اصلی خوشبختی رومتوجه بشین.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
لاییککک ما تو خود ۲۰ ازدواج کردیم بهترین سن برایه ازدواج دخترا بعد ۲۴ هست که دانشگاهشون تموم شه
جنبهی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بیتفاوتیهای ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت میگردیم. آدمهای عجیبی هستیم …
ولی خب منم ۱۷ سالمه هنوز خودمو نمیتونم جمع و جور کنم
برام جالبه چجوری انقدر زود امادگی پیدا میکنن
داغ جووندیده ی پرپر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوونمرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤
دوست عزيز براتون آرزوي خوشبختي ميكنم و اينكه زندگي خودتون و با زندگي ديگران مقايسه نكنيد شايد حرفاي شما باعث بشه دل كسي بلرزه
خدای مهربونم از اعماق وجودم برای لطف بی کرانت سپاسگذارم و میدونم همیشه منو میبینی و صدای من رو میشنوی از اینکه نور امیدم در تمام لحظه های تاریک ناامیدی بودی سپاسگذارم،و از این لحظه تا اخرین لحظه زندگیم تک تک ثانیه های باقی مانده عمرم رو ب قدرت بینهایتت گره میزنم من رو در مسیری قرار بده ک هم تو خشنود باشی و هم من رستگار ،همه چیز من ب دستهای پر مهر تو سپرده شده❤️برای همتون ارزوی اشکی از جنس شوق دارم😘❤️
تکیه کردم بر وفای او غلط کردم ،غلط..باختم جان درهوای او غلط کردم ،غلط عمر کردم صرف او فعلی عبث کردم ،عبث.. ساختم جان را فدای او غلط کردم ،غلط دل به داغش مبتلا کردم خطا کردم ،خطا..سوختم خود را برای او غلط کردم ،غلط... از برای خاطر اغیار خارم میکنی...من چه کردم کین چنین بی اعتبارم میکنی...روزگاری آنچه با من کرد استغنای تو..گر بگویم گریه ها بر روزگارم میکنی...