2777
2789
عنوان

دیگه پول مای بی بی نده اونم ماهی پونصد😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 1200 بازدید | 40 پست
دقیقا☹️☹️مردم کشورهای دیگه پیشرفت میکنن ما پس رفت

اتفاقا برید سرچ کنید ببینید خارجیا چطور تن بچه هاشون پوشک دائمی میبندن. 

مشکل ماایرانیا اینه نون نداریم بخوریم میریم مولفیکس می‌خریم. امان ازچشم و همچشمی. امان از دست این اخه اون پیفه گفتنا. 

شرایط گرونی تو ایران موجب میشه آدم گاهی اقتصادی فک کنه. 

پول که نداشتی پوشک بخری شستنم برات قشنگ میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تازه کسی که بخواد بره کهنه بشوره، میره از همون دستمال نخیا برمیداره نه اینکه پول به اینا بده

چرا؟ باید یه تشت کهنه جمع کنی بعد یه ساعت بشوری بعد هی بگی شستنش سخته وای مردم وای اینجور وای اونجور

چرا باید لاستیک کرد و ازایناتهیه نکرد وقتی دور پاکش داره کمر و شکم کش داره دیگه هی نم نمیده.؟ چرا قتی ظاهر زیبایی دارن و باکلاس تر از اونان؟ 

نه گلم چهارتاکافیه.  بی پول که باشی آنقدر بهونه نمیاری

خوب من الان دارم کهنه میکنم .یبار از اینا گرفتم دیر خشک شد

این برا رفتن جایی خوبه که پول مای بی بی نداشته باشند 

راستشو بخوای یه چیز بیخوده

قیمتش چنده

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
خوب من الان دارم کهنه میکنم .یبار از اینا گرفتم دیر خشک شد این برا رفتن جایی خوبه که پول مای بی بی ...

دوماهه استفاده میکنم چیز بیخودی ندیدم. بی خود این بود الکی پولمو می‌ریختم تو چاه دسشویی و مای بی بی میخریدم

اتفاقا برید سرچ کنید ببینید خارجیا چطور تن بچه هاشون پوشک دائمی میبندن.  مشکل ماایرانیا اینه ن ...

عزیزم چرا عصبی میشی منم میگم دیگه پسرفت میکنیم سر اوضاع اقتصادی اگر پول باشه آدم آسایش و در نظر میگیره ولی وقتی بی پول باشی مجبوری برگردی به دهه هفتاد و کهنه مشمبی کنی بچه رو 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار...