2777
2789
عنوان

امام رضا طلبیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 33 پست

چون مطمئنم که همسرم و مادرشون قراره برن بابت کاری که دارن

الحمدالله بار قبلی هم که رفتم فقط توقف 2 ساعته تو حرم داشتن، میترسم نرم و به دلم بمونه

الهی ک خدا بده بهمون هر آنچه ک صلاحمونه 🥰

غذارو میخوای چیکار کنی؟؟؟ هتلی که قبل تو کلی ادم توش بودو میخوای چیکار کنی؟؟

حرمی که شلوغه رو میخوای چیکار کنی؟

وضعیت قرمز کل کشورو...

یکی مثل همسر شما توی کرونا میره سفر

یکی مثل شوهر منکه ۱۰ شب بچشو ندیده و بیمارستانه واسه شما مردمی که میرید سفر......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
خواهرم رفته بود میگفت فقط صحن های حیاط بازه و همه درارو بستن مثلاً اگه بخوای بری مسجد گوهر شاد باید ...

دقیقا دفعه قبل چون تنها بودن ترسیدم برم، ولی اینبار مادر همسرم هستن

چون مطمئنم که همسرم و مادرشون قراره برن بابت کاری که دارن الحمدالله بار قبلی هم که رفتم فقط توقف 2 ...

پس اگ میدونی مراقبید و رعایت میکنید برو درحد دو ساعت اشکالی نداره واقعا ولی خیلی مراقب خودت باش

من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام🥀 سابقه پنج بار تعلیقی😕اگه با نظرم مخالفی یه نفس عمیق بکش بعد تایپ کن منم جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون ،دل بشکنه پس جواب نمیدم🙏🏻💙
غذارو میخوای چیکار کنی؟؟؟ هتلی که قبل تو کلی ادم توش بودو میخوای چیکار کنی؟؟ حرمی که شلوغه رو میخوا ...

همسرتون چیکاره ست؟

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
غذارو میخوای چیکار کنی؟؟؟ هتلی که قبل تو کلی ادم توش بودو میخوای چیکار کنی؟؟ حرمی که شلوغه رو میخوا ...

سرکار خانوم، همسر من نظامیه و بخاطر ماموریتش میره سفر، اجر همسرتون رو با طعنه و کنایه خراب نکنید، من اگر از اسکان و شرایطم مطمئن نبودم تاپیک نمیزنم

تو كه ميرى ولى لااقل غذاتو خودت درست كن با خودت ببر الكل اينام باخودت ببر تو هتل متل هم نمون والا خطرناكه اگه امام رضا رو فرد عاقلى ميدونى بدون تو اين شرايط كسى رو نمى طلبه عزيزم اين افكار ماست

من دقیقا یک هفته قبل از شروع کرونا زایمان کردم و تا الان جز منزل مادر خودم و مادر همسرم جایی نرفتم، بعضیا ی جوری اومدن یقه منو میگیرن انگار همه اونایی ک رفتن کنکور دادن و رفتن شمال و رفتن هیئت من بودم😂 لطفا آرامشتون رو حفظ کنید

پزشک عمومی متاسفانه

😪😪😪به خدا ما از اسفندماه تو قرنطینه ایم بازم از دکترا و پرستارا خجالت میکشم😪